Vind trends kapsel lente-zomer 2017 in onze slideshow.

De korte bob, de must van het seizoen
We houden van deze elegante en vrouwelijke snit die gelaatstrekken en de hals verbetert. Ze draagt ​​net onder de oren en iets minder zijn op de top van het hoofd. Het resultaat: een grote lucht en materiaal om het te laten vallen op het voorhoofd van een wicking te maken of zwaaien om nog meer de beweging van het haar te stimuleren. Voor wie? Al degenen die willen het ovaal van hun gezicht sublimeren. Waarschuwing, als je een vierkant gezicht, kan deze verlaging verder je kaken te markeren.

De gedegradeerde semi-lang, de veilige gok
De schouder lengte bezuinigingen zijn populair dit seizoen. Ze worden afgebroken op de zijkanten van het gezicht om het haar te stimuleren behoud van maximale dichtheid.
stort Ook het kwadraat van de rug gekenmerkt door twee lange strengen aan de voorzijde van het gezicht van een subtieler en modern.

Lange bezuinigingen, gestimuleerd met franjes 
Er gaat niets boven een pony om te lenen een verse een lange klassieke snit. Dit seizoen, alleen degraderen de wieken van de contouren van het hoofd over en plezier hebben het vinden van de pony die de stijl van uw haar zal stimuleren. Asymmetrische, korte of uitgebroed het creëert een mooi contrast met de lengtes en voegt karakter aan het gezicht.
Een andere optie voor degenen die liever minder grafische bezuinigingen: draag een lange en dikke om je look te verbeteren en te verzachten het ovaal van je gezicht.  

De korte snit, jongensachtige pixie of
Deze herfst en winter, kan je hart schommelen tussen een ultra-short korte snit en een langere versie op de bovenkant van het hoofd. Waarom kraken? Als je van dynamische en sterk karakter bezuinigingen, kiezen zonder aarzelen voor jongensachtige. Als u liever wat lengte te houden en spelen met stijlen, zal de elf perfect voor je. Het heeft het voordeel dat het bekroond met een veelheid aan manieren. 

En kant kleuring?
De aardbei blond, rood, grijs en bruin zijn zeer trendy dit seizoen.
Het valt ook voor de subtiele spelletjes van sloten die het mogelijk maken om de punten te verduidelijken en dimensie te geven aan een beker.

Bedankt aan Fabien Provost artistiek directeur Franck Provost.

Vind alle kapsels trendsHerfst-winter 2016/2017 in onze slideshow.

Het biedt ook: onze tips voor het geven van een nieuwe klap voor je knippen en kleuren van onze tips om te verjongen.

Zie ook onze beste stijltangen gids en onze Top 5 stijltangen.

en Tips om zijn witte haren te houden Serengo op de site van het jong van hart senioren!

Je fijn haar? Hier kapsels voor u: