Éluisteren naar uw wensen en let op zijn gezicht
Te verjongen, het kiezen van een goede snit is belangrijk en moet rekening houden met de algehele look, de vorm van het gezicht en vooral de kwaliteit van het haar. Want met de leeftijd, haar dichtheid afneemt, pro vaak adviseren om lengtes te korten. Maar cut betekent niet "all" cut. Soms is slechts 10 cm hieronder om een ​​verschil te maken.

Als het haar heeft een goede volumegroei en een tijdloos materiaal, kan men overwegen het behoud van haar onder de schouders afgelopen 40 jaar of 50. Op voorwaarde dat ze niet altijd om ze permanent te bevestigen. Veel fans van het broodje, die te dun lengtes camoufleert. Hoewel het heeft veel klasse, maar is ook het symbool van een vrouw die bang is om oud te worden zonder zijn lange haren. Laat kort haar niet zien als een verlies, maar als een nieuwe fase van vrouwelijkheid.

Doorgaan naar short?
Als je echt wilt om ze af te snijden zonder te weten wat te doen, gaan voor een mid-lange plein. Zo bent u er zeker niet vreemd om te doen wat het zich aanpast aan velen. Het plein is de ultieme tijdloze snit, een klassieker die tijd en leeftijden kruist zonder rimpel. Omgekeerd moet snijdt als een jongen of heel lang haar goed geproportioneerd aan de vorm van het gezicht te passen. Ze mag dan wel de lijnen of het verdichten van een silhouet, zodat de oude te markeren.

Denk ook aan de rand. Goed in balans, het is zeer vrouwelijk en zal niet verharden het gezicht. In het bijzonder kan verhullen schijnbare rimpels. Aan de zijkanten van de kop echter beter ventileren de snede aan het licht het gezicht.

Streven naar perfectie
Hoe meer we van tevoren in de spiraal van leeftijd, en het is belangrijk om een ​​ervaren kapper te huren. Hij kan vertellen nadat precies wat de meest geschikte cut een gezicht gegeven dat het jongere lijkt. Wat het ook is, moet het perfect worden gehandhaafd. vuile wortels klaar, zorg regelmatig zapped, de bezuinigingen ziet er moe uit en blootgesteld wortels. Het laat de grunge trend voor jonge vrouwen om te streven naar de glamoureuze en ultra-vrouwelijk.

Het geheim van een goede snit? Breng het volume en beweging in het haar met een kleurverloop effect en draagt ​​/ slordig, vooral in de sloten die het gezicht omlijsten. Laten we verder gaan!

Hartelijk dank aan Charlotte Catherin, directeur van Dessange opleidingscentrum.

Klaar om te veranderen? Vind de top kapsels die verjongen.

Het geeft ook onze kopjes ideeën voor ronde gezichten en kapsels trends van het seizoen.

Zie ook onze Tips om zijn witte haren te houden Serengo.net op de site van het jong van hart senioren!

Het legt uit hoe je een wazige plein in de video hieronder: