Short cuts must-seizoen

De valse luchtkortsluiting
Iets langer aan de voorzijde van het gezicht en hals, het haar tapse aan de zijkanten en de bovenkant van het hoofd op te creëren een volume-effect. Een vrouwelijk model en makkelijk te stylen, op de grens tussen de korte snit en vierkant.
Haar activa: breng zachtheid aan vierkante vlakken, rond of ovaal. 

De korte jongensachtige grafische
Zeer kort op de hals en -houden rond de oren, het haar behouden wat lengte boven het hoofd en voor het gezicht om de lijn van de kaak raken. Een snede beide stijlvolle en trendy ideaal voor driehoekige vlakken. Een gewaagd voorkeur op gladde en soepele haar.

De trendy asymmetrische korte 
Kort op de ene kant van het hoofd, het haar langer is dan de andere naar een mooi contrast te creëren. Een ultra-sterke look, ideaal voor degenen die meer willen geven personage in hun gezichten.     

 

De pleinen je liefde te dragen

Universal plein. Gesneden ongeveer 3 cm onder de bovenste en eenvoudig taps op het hoofd, het haar perfecte lengte sublimeren alle gezichtsvormen. Op 30, deze dynamische cut biedt een kleine chique tintje aan de look. Na 50 jaar, het geeft rondheid en zachtheid om de lijnen.

De sexy vierkante bal. Iets kort en rond, vierkant Dit is ideaal voor vierkante en rechthoekige vlakken. Hiermee goede belichting van de hals en het frame van de contouren van het gezicht die glamour geven. Een ideaal model voor 40 jaar en ouder.  

Langs plein. Net boven de schouders, wordt het haar taps vlak stoepranden slechts maximumvolume behouden. Een ander pluspunt: overeenkomen met dit prachtige deel vanlange pony afgedekt aan de ene zijde van het gezicht.

 

De lange cut revisited aan te nemen

De ideale lengte voor je haar dit seizoen: het gebied tussen je schouders en het midden van de schouderbladen. het haar gradiënten bovenop de bovengenoemde en het openen van het gezicht om maximale volume te behouden. De juiste manier om uw cut te formatteren: maak een zacht borstelen om het volume van wortels stimuleren door het sturen van de beweging van het haar uit het gezicht.

Dank u voor Sylver Boll, directeur van Franck Provost training.

 

Vind alle kapsels trends voor de lente-zomer 2017 in onze slideshow.

Zie ook: 

- Onze vergelijking van de beste strijkijzers en stijltangen zijn de top 5 geselecteerd door de redactie

- Deze kleurstoffen laten we eens kijken 10 jaar jonger!  op Serengo.net

- Anti-Aging Makeup: camouflage bruine vlekken

- Kapsels dat verjongen

- 50 kapsels voor fijn haar

- Kapsel, keuren het verloop plein

en Tips om zijn witte haren te houden Serengo op de site van het jong van hart senioren!

Het onthult de top 5 kapsels in de video hieronder: