Doorgaan naar short?

Na 50 jaar, het haar verzwakt en haar massa krimpt. Daarom is het raadzaam om een ​​paar centimeters kapsel verkorten tot een mooi materiaal om uiteinden te laten zien. Pas op zeer korte jongensachtige bezuinigingen die zal de neiging om de knikken in je gezicht en onregelmatigheden in zijn ovaal uit te brengen.
De ideale lengte? Een grote korte aan de zijkanten en de voorkant van het gezicht, ideaal gelaatscontouren verzachten.

Uitgeven aan een plein

Dit stijlvolle beker en de neiging om hun jaren vijftig en zestig die willen wat lengte te behouden aan te passen. Vermijd lange plein dat de neiging om gelaatstrekken naar beneden te trekken. In plaats daarvan kiezen voor een mid-length korte vierkant of licht aangetaste ongeveer de helft lengten en tips die de beweging van je haar zal stimuleren. kleuren kant, maak een print in termen van het realiseren van een subtiel beetje van het spel en het openbaren van je wortels iets donkerder dan je tenen.

3 tips om je kopje te stimuleren:

  • Maak een föhnen met een ronde borstel en een föhn om een ​​mooie beweging uw tips en glans materie te geven. Inderdaad, grijze haren zijn vaak moeilijker te beheren omdat er een beetje ruw.
  • Het stimuleren van de groei van je haar en masseer je hoofdhuid met castor olie of kokosnoot.
  • Adopteer een speciale routine capillaire fijn haar te versterken en de vacht van uw haar. In een prachtig resultaat, breng dan een schar van volumegevende mousse of spray wortels vóór elke borstelen.

> Vind nu al onze ideeën over kapsels voor 50/60 jaar

Lees ook:

- Kapsels dat verjongen
- Ons advies om de beste straightener en de beste 5 stijltangen geselecteerd door de redactie kiezen 
- Kapsels voor fijn haar, de beste trucs van de sterren

en  Tips om zijn witte haren te houden  Serengo.net op de site van het jong van hart senioren!

Zie ook: nideeën botsneden voor fijn haar, video