Langs het plein, is het kapsel van het seizoen

Op het hoogtepunt van de sleutelbeenderen, het is easygoing en ideaal voor alle leeftijden. Nauwelijks gedegradeerd op de tips, behoudt strakke lijnen en een maximale dichtheid. Het valt ook voor de rots-versie, iets korter, in de kaak, die bekrachtigt gelaatstrekken en verhoogt het volume van fijn haar

De gedegradeerde short cut, ideaal voor een moderne look

Hoewel taps Deze dynamische cut biedt maximale verlichting aan het haar. De benen en hals, iets langer dan de rest van het haar, verzachten gezichtscontouren. Het voordeel van deze korte snijden? zijn draagt ​​een veelheid van manieren : Verfrommelde gominée, glad, getand ...

De bal bezuinigen van kracht

Angelsaksische geest, dit kapsel is aan de zijkanten en nek verkorten en laat het op de kop een beetje langer. Dit seizoen, is ze bezig met een heel natuurlijke manier, zonder breuken tussen de zijkanten en de bovenkant van het hoofd met een subtiele fade. Een pas als je vrouwelijk bezuinigingen, tussen het plein en de short cut.

De zeer lange vol franjes

Ze kleden short cuts, vierkant of lang haar en het uiterlijk te verbeteren. Licht afgerond aan de zijkanten, zij trouwen met de ovaal gezicht en camoufleert zijn kleine onvolkomenheden (Rimpels, hangende oogleden). Makkelijk te stijl aan de ene kant, transformatie ze volgens uw wensen glamoureuze lont.

Het midden-en lange bezuinigingen, beschadigde stoepranden

Bijna geen taps op de uiteinden, lange sneden werkte alleen in de rand om gelaatstrekken te benadrukken. Verkort met enkele centimeters, werden de contouren van sluizen dan terug gemaximeerd tot het hele energieke en aanbod ultra-sexy.

Hartelijk dank aan Emma Guerri, hoofd opleidingen Saint Algue.

 

Vind alle kapsels van'herfst-winter 2017-2018 in foto's.

Meer ideeën kapsel:

- kapsel, dun haar 50 Special ideeën

- Short cuts dat verjongen

- Trendy kapsels, vast te stellen het verloop plein

Vind onze ideeën kapsel voor glad of golvend haar in deze video: