Lasi samppanjaa: päällikkö juhlavaistuksessa ja 80 valitusta valokuvasta

Lasit samppanjaa - pysyvän ominaisuuden mihinkään lomaan - häämääristä uuteen vuoteen

Lasit samppanjaa - muuttumaton attribuutti joka loman

viinilasi samppanja - juhlan välttämätön ominaisuus, sillä samppanja on maaginen juoma, joka liittyy poikkeuksetta lomaan. Ilman lasillista samppanjaa ei voi tehdä mitään Uudenvuoden, ei häät, ja harvinainen syntymäpäivä. Älykäs juominen samppanja on eräänlainen rituaali, joka vaatii sopivia ominaisuuksia. Tärkein niistä on tietenkin lasi. Hänen on korostettava juoman hienostuneisuutta ja tilaisuuden juhlaa. Nämä silmälasit ostetaan pitkään ja ne periytyvät. Siksi niiden vaatimukset ovat korkeat.

 • Mikä pitäisi olla lasi samppanjaa varten
 • Lasin klassinen muoto
 • Alkuperäisiä viinilaseja
 • Pöytä etiketin ominaisuudet
 • Kuinka kunnolla pitää lasin
 • Upea samppanjaa lasit omilla käsillä
 • Ohjeita lasin juhlatarkoituksiin
 • Lasin sokerin tai suolan koristelu
 • Lasit samppanjaa varten omilla käsiinsä häät
 • Koristelasit lasin pitsiä
 • Muita vaihtoehtoja juhlava koristeluun
Klassinen lasilevy on korkea jalka korkealla jalalla

Klassinen lasilevy on korkea jalka korkealla jalalla

Samppanjamaljojen taiteellinen maalaus

Samppanjamaljojen taiteellinen maalaus

Joulupukin lasitäytteitä joulupäivänä mielitietty

Joulupukin lasitäytteitä joulupäivänä mielitietty

Mikä pitäisi olla lasi samppanjaa varten

Tämän salaperäisen juoman lasi on suunniteltu säilyttämään ilmapiiri ja painottomuus. Se on suunniteltu siten, että säilytetään kaikki samppanjaa. Tätä varten lasit on asetettu tiukimpiin vaatimuksiin. Oikea lasi samppanjaa (kuten kuvassa) olisi tehtävä kristalli tai lasia. Lasit eroavat toisistaan. Harkitse niiden suosituimpia.

Esimerkki lasitekoista samppanjaa Bohemiaa varten

Esimerkki lasitekoista samppanjaa Bohemiaa varten

Lasin klassinen muoto

Klassisin lasilevy on huilun muodossa oleva viinilasi. Tämä on vastaavan luokan tyyli-kuvake. Nämä silmälasit ovat erinomaisia ​​perinteisille tapahtumille ja sopivat täydellisesti kaikkien niiden muotoon. Ulkopuolisesti tämä lasi muistuttaa kapeaa kulhoa korkealla tai keskimmäisellä jalalla. Tämä muoto mahdollistaa kuplien leikkaamisen, joka nousee alhaalta pinnalle.

Kuitenkin tämän kuohuviinin todelliset herkut eivät todennäköisesti arvosta tätä lasia, koska koko aromien kimppu on mahdotonta esittää täydellisessä kunnossa. Tämä johtuu lasin pienestä pinnasta, joka ei salli kimpun puhkeamisen kokonaan. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma nuorille viineille. Jos olet ostanut kalliin vanhanaikaisen kuohuviiniä, harkitse muun tyyppisiä lasin muotoja esittelemällä ne oikein.

Alkuperäisiä viinilaseja

Tässä tapauksessa sinut vapautetaan tulppaani. Sopii parhaiten hienoihin, ikäisiin viineihin. Siksi arvostavat kalliin samppanjan fanit ja tunnet. Lomake muistuttaa huilua, mutta siinä on suurempi kulho. Jälkimmäinen, joka laajenee keskustaan, taputtaa yläosassa, kuten tulppaani avauspuupi. Tämä muoto ei ole huilun etuna: se mahdollistaa myös kuplien pelaamisen. Samalla se ei salli heidän "voittaa" sinua nenään: he kokoontuvat oikeaan osaan kieltä. Lisäksi tämä lomake mahdollistaa kimpun paljastumisen eniten, mikä erottaa sen edellisestä.

Lasi samppanjaa: päällikkö juhlavaistuksessa ja 80 valitusta valokuvasta

"Tulppaani" käsin maalatut lasit

Lautanen tai pikarin muodossa oleva lasi on muinainen viinilasin muotoja, joka on jäljittänyt sen historiaa 1900-luvun alusta lähtien. Se on hienoa vaihtoehto lomille takana. Lasi on laaja, mutta matala kulho. Tämä viinilasin muoto yhdistyy voimakkaasti ylellisyyteen ja ylellisyyteen. Näistä lasista oli, että "Great Gatsby", sankareita, 40-luvun Hollywood-tähtiä ja kuuluisia puolueet Andy Warhol.

Leveät lasit samppanjaa varten

Leveät lasit samppanjaa varten

Suuri suosio tämän muodon johtui siitä, että tuolloin suosituin kuohuviini juoma oli makeita lajikkeita samppanjaa. Kuitenkin nyt, kun me haluamme enemmän kuivia vaihtoehtoja, tämä lomake ei salli meille täysin paljastaa niiden kimpun. Tämä johtuu siitä, että pieni kulho ei salli kuplien virittämistä oikein. Lisäksi tämä lomake jättää suuren todennäköisyyden, että olet vahingossa irronnut samppanjaa.

Pöytä etiketin ominaisuudet

Pääsääntöisesti juominen samppanja liittyy erityinen, hienostunut ilmapiiri, joka vastaa tilaisuuden juhlaa. Siksi, jotta pettäisi juhlan vaikutelman, noudattaa tiettyä etikettiä. Tämä ei salli sinun osua likaantumaan.

Jos sinulla on onnea vastaanottaa vieraita, sinun kannattaa muistaa, että samppanja vaatii erityisiä välipaloja ja jälkiruokia, jotka korostavat sen hienoa makua. Tässä on luettelo välipaloista, joita ei yhdistetä samppanja-viineihin:

 • suklaa;
 • ruokia, jotka sisältävät sipulia ja valkosipulia;
 • tuotteet punaisesta lihasta (tässä kaikki kuuluvat suosikki keitetty sianliha, raikas, makkarat - jätä ne toiseen tilaisuuteen);
 • itäinen Makeiset, kuten rahat-lukum, halva jne.

Kaikki nämä tuotteet keskeyttävät samppanjaa, ja siksi ne ovat toivottuja vieraita pöydälle, jossa tämä oikukas juoma on läsnä.

Merenelävät ovat ihanan sopusoinnussa samppanjan kanssa

Merenelävät ovat ihanan sopusoinnussa samppanjan kanssa

Mitä sitten voit yhdistää kuohuviiniä? Älä huoli, on vaikuttava luettelo tuotteista, jotka täydentävät täydellisesti samppanjaa. Ensinnäkin ne sisältävät mereneläviä. Käsittele vieraita voileipiä, joissa on kaviaaria, katkarapuja, simpukoita tai kalmaria. Kuohuviinit, erityisesti vaaleanpunaiset, juustot yhdistetään ihanteellisesti. Ei ole syntiä tarjota vieraita ja hedelmiä, samoin kuin kevyitä salaatteja ilman majoneesia. Jälkiruoat ovat myös sopivia, mutta vain, jos hoitavat vieraita semisweet oluita. Älä unohda pähkinöitä, etenkin manteleita, jotka herkuttelevat samppanjaa. Enemmän "vaikuttavia" astioita, jotka soveltuvat keitettyyn siipikarjaan ja valkoiseen lihaan.

Kuinka kunnolla pitää lasin

Etiketin perusteet saattavat kuitenkin riittää vastaamaan tapausta. On myös tärkeää ymmärtää, kuinka pitää oikein lasi samppanjaa. Loppujen lopuksi tässä kysymyksessä on paljon hienouksia. Ja sinun pitää pitää lasia melko usein - itse asiassa juhlallisissa tapauksissa oletetaan melko vaikuttava määrä paahtoleipiä.

Fougerin pitää olla vain jalka. Tämä johtuu paitsi tyylikkyydestä myös käytännöllisyydestä: jos pidät lasin kulhoon, juoma nopeasti kuumenee ja menettää koskemattomat ominaisuudet

Esimerkki lasin oikeasta pitämisestä

Esimerkki lasin oikeasta pitämisestä

Upea samppanjaa lasit omilla käsillä

Samppanja on juoma, joka liittyy aina uudenvuoden aikaan. Jotta tämä loma olisi unohtumaton, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota pöydän sisustukseen. Älä unohda lasien koristelua. Tässä tapauksessa he voivat olla koristella erityisellä tavalla.

Ehkä, kaikkein juhlava ja elegantti koristekuvio, sisältää strassit. Tämä työ on erittäin työlästä ja vaatii tiettyä kärsivällisyyttä, mutta tulos ylittää kaikki odotukset. Varastossa erikokoisia ja värejä sisältäviä strassiä. Niiden on oltava tasainen alapuolella. Valitse rhinestones mukaan tyyli teidän juhla-pöydän. Tarvitset myös erityisen liiman lasiin ja pieneen pinsetit. Valmista hammastikkuja, oranssi puu (myydään manikyyriosastolla), puuvillainen lautasliina ja alkoholi.

Esimerkki koristamaan lasit nauhalla ja paljetilla

Esimerkki koristamaan lasit nauhalla ja paljetilla

neuvosto: tavalliset pinsetit voidaan korvata erikoistuneella lisävarusteella strassien liimaamiseksi nauloihin.

Suosittelemme koristelemaan lasin jalkaa strassiin ja käyttämään yksikiteitä kulhoon.

Lasin koristelu samppanjaa varten kultaisella värillä

Lasin koristelu samppanjaa varten kultaisella värillä

Pyyhi sopiva pinta alkoholiin kostutetulla liinalla ennen työskentelyn aloittamista. Tämä auttaa rasvanpoistoa ja kiteitä paremmin kiinni.

Uudenvuoden lasit näyttävät kirkkaalta ja juhlalliselta!

Ohjeita lasin juhlatarkoituksiin

Levitä hieman liimaa varren reunaan hammastikulla. Käytä pinsettejä, poimi kiteitä ja liimaa se varteen. Sitten toinen, ja niin edelleen. Liitä strassit jalan ympärysmittaan. Paina ne lasiin oranssilla tikulla. Ihanteellisessa tapauksessa sarja sujuu tasaisesti, mutta tämä ei aina tapahdu. Jos olet epäonninen, lisää pienempi strasik. Lisäksi siirrymme toiseen riviin, ja edelleen.

Kultainen sisustus lasille samppanjaa varten kynsilakalla

Kultainen sisustus lasille samppanjaa varten kynsilakalla

Kulhoon voidaan käyttää suurempia kiteitä. Aseta ne kuvion muodossa tai kaaosasti levittävät niitä kulhon pinnalle. Hyvä idea on käärittää strassit vieraan nimityksen ensimmäisen kirjaimen muodossa. Tällainen lasi korvaa perinteisen nimikilven nimen nimen. Voit tehdä tämän siirtämällä kuvion paperille. Linjojen pitäisi olla rohkeita. Taita paperilevy putkeen niin, että kuvio on ulkona. Aseta tuloksena oleva putki lasiksi. Piirtämisen ei pitäisi liikkua missään. Nyt vain laita tämä kirje kiteillä, ja lasi on valmis.

Master-luokka lasin sisustuksessa seinämaalauksen ja kiteiden avulla

Master-luokka lasin koristelemiseksi seinä- ja kiteiden avulla

Lasin sokerin tai suolan koristelu

Jos tämä toiminta tuntuu liian tylsältä sinulle, on olemassa myös muita keinoja tehdä lasit tehokkaammiksi. Uudenvuoden samppanjaa varten koristelasit voidaan tehdä improvisoituneen pakkasen avulla. Tarvitset joko sokeria tai suolaa riippuen siitä, mitä makua haluat antaa samppanjaa varten.

Jalostetaan lasin sokerin reunoja

Jalostetaan lasin sokerin reunoja

neuvosto: tämä sisustus muuttaa samppanjaa. Ota tämä huomioon, jos toimitat kallista ikäistä viiniä tai vieraasi keskuudessa on asiantuntijoita, jotka eivät arvosta tällaista temppua.

Sokerille tai suolalle, joka pidetään lasissa - se on kostutettava. Tämä on helppoa kalkilla tai sitruunamehulla. Tätä varten tarvitset pienen sienen.
Valitse pieniä jyviä sokeria. Sopiva on ruskea tai värillinen sokeri, joka korostaa tapahtuman juhlaa. Jos valitset suolan, pidä mielessä, että jodi- ja tavallinen ruoanvalmistus tässä tapauksessa eivät toimi. On parempi käyttää kosher tai merta. Kaada pieni määrä suolaa tai sokeria lautasen päälle. Vedä lasia alaspäin ja käännä sitä hitaasti niin, että sisustuksessa on vain lasin ulkopinta. Ylimääräinen sokeri tai suolaa on ravistettava.

neuvosto: sokeri lisää lasien kuplien määrää.

Älä unohda pulloa! Hyvin toimiva lisävaruste, joka toistaa koristeellisia toimintoja, tulee olemaan Joulupukin, pingviinin, karhun tai uudenvuoteen liittyvän hahmon muodossa.

Lasit samppanjaa varten omilla käsiinsä häät

Kuvattu yllä sisustusmenetelmiä lasit soveltuvat häät. On monenlaisia ​​tapoja koristella häät laseja. Tätä varten esimerkiksi seuraavat materiaalit:

 • helmiä;
 • helmiä;
 • helmet;
 • pitsiä ja huntua;
 • satiininauhat;
 • sydämet;
 • strassit;
 • höyhenet jne.

Koristeellisten lisävarusteiden valinta riippuu häät luonteesta ja tyylistä.

neuvosto: vain siinä tapauksessa, että on suositeltavaa sisustaa vain kaksi lasillista vastahenkisiä, mutta myös muutama enemmän lasillista. Loppujen lopuksi voi olla ennakoimaton tilanne.

Esimerkki houkuttelevan samppanjan lasin suunnittelusta voi katsella videoilla.

Lasi samppanjaa: valokuvista pitsikoristeita

Yksi hienoimmista vaihtoehdoista lasin valmistamiseen on pitsi. Ennen töitä valmistele viinilasit tavalla, joka on samanlainen kuin uudenvuoden lasin koristelu, joka on kuvattu edellä.
Sitten vain kaadetaan lasin kupin ympärysmitta pitsiä pitkin. Valitse sen väri, joka perustuu häiden aihepiireihin. Joten juhla tyyliin Tiffany puku turkoosi pitsi. Jos olet fani boheemi chic, niin älä kieltäydy itsellesi, että lasit ovat samppanjan alla (kuten valokuvassa) koristavat kirkkaat elementit - se tekee tämän fuksia, kultainen vuorovesi. Beige ja kermanvärinenja jätä häät maalaismainen tyyli.

Marsalan värillisten hääpukujen suunnittelu: manuaalinen rasterointi ja satiininauhat helmillä

Marsalan värillisten hääpukujen suunnittelu: manuaalinen rasterointi ja satiininauhat helmillä

Voit liimata pitsi lasille liimapistoolilla ja liimalla. Soveltuu silikoniin ja välittömiin sekä PVA: han. Pitsit voidaan liimata lasin ympärille. Älä unohda vetäytyä noin senttimetrillä reunasta.

lasi samppanjaa: valokuvamaisia ​​lasit samppanjaa varten: kulho ja jalka ohuella pitsillä

Sisustuslasit samppanjaa varten: kulho ja jalka ohuella pitsillä

neuvosto: useimmilla liimatuotteilla on koostumuksessaan aineita, jotka voidaan hengittää vaarallisesti. Huolehdi turvallisuudesta - luovuutta hyvin ilmastoidussa huoneessa.

Pitsit voivat koristella lasin kulhoa, mutta myös sen jalkaa. Tätä varten on suositeltavaa rakentaa koristeellinen pitsi "hame". Laita se lasin jalalle ja koristele satiininauhalla tai keulalla - juhlava sisustus on valmis! Voit myös yhdistää pitsirajan kulhoon "hame" jalalla. Kuitenkin tässä tapauksessa yritä olla "liikaa" ja käytä vähemmän materiaalia, muutoin kuin hieno lasi saat hyvin mauton pikku juttu.

Lasin koristelu keinotekoisilla kukilla

Lasin koristelu keinotekoisilla kukilla

Muita vaihtoehtoja juhlava koristeluun

Voit rajoittaa itsesi koristeet vain pitsiä, mutta tämä vaihtoehto sisustus voidaan optimoida. Tätä varten tarvitset helmiä ja helmiä. Liimaa ne pitsiin tietyssä tai kaoottisessa sekvenssissä - kaikki riippuu mielikuvituksesta ja valituista tyylistä. Viinilasin jalka voidaan koristella satiininauhalla.

Lasin sisustus, jossa on läpikuultava sävy

Lasin sisustus, jossa on läpikuultava sävy

Jos et ole valmis koristelemaan lasit itse, voit aina ostaa valmis sarja lasit samppanjaa varten.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 + = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: