WC školjka s polico v posodi (ploščici): pluse in minuse gradnje ter nasveti po izbiri

Model na zunanji strani sladkarije je kot nalašč za prostorno kopalnico

Model na zunanji strani sladkarije je kot nalašč za prostorno kopalnico

Popravljanje v kopalnica, Vsi se soočajo z vprašanjem pravilne izbire straniščne školjke. Takšni proizvajalci izdelkov izdelujejo v različnih modelih in vrstah, vsak ima svoje lastnosti, prednosti in slabosti. Za izbiro primernega stranišča je vredno razmisliti o modelih, ki jih ponuja sodobna industrija. Ena možnost, ki je bila uporabljena že vrsto let, je WC školjka s polico v skledo.

Vsebina

 • Značilnosti oblikovanja
 • Prednosti in slabosti skodelic za sklede
 • Raznolikost proizvajalcev in modelov
 • Izbira WC školjke
Pogled na posodo talne školjke

Pogled na posodo talne školjke

Značilnosti oblikovanja

Ta model so zaključili mnogi kopalnice v apartmajih Sovjetski čas se imenuje tudi plošča. Toalet ima vrsto štrline na skledi, ki se imenuje polica. Najpogosteje ima polica izpraznitev za pretok vode. Modeli so deljeni z načinom odtekanja vode - lahko so vodoravne ali navpične, pa tudi poševno odvajanje vode.

Dizajn kota z integriranim cisterno

Kotna konstrukcija z integriranim rezervoarjem

Blago se proizvaja iz faience, porcelan, jeklo, plastiko ali steklo. Najbolj priljubljeni so prvi dve vrsti materialov. Poleg tega lahko opazite nekaj razlik v izpustu vode:

Vrsta umivalnika Značilnosti
Kaskadni tip Ko se uporablja, se skleda enakomerno spere.
Tuš različica umivalnika V tej izvedbi izpiranje poteka okoli oboda sklede.
Akumulacijski sistem Najprej je stranišče napolnjeno z vodo v celoti, nato pa se vse spere v kanalizacijo. Ta možnost je manj ekonomična, saj bo porabila veliko vode za odtekanje.

Kot vsak izdelek ima stranišče s polico v skledi prednosti in slabosti, ki vplivajo na izbiro potrošnika. Glede na te trenutke boste zlahka našli pravo možnost za vaše stanovanje.

Prednosti in slabosti skodelic za sklede

Glavna pozitivna točka uporabe tega modela je odsotnost brizganja vode. Poleg tega, če kateri koli predmet pade v stranišče, ga je mogoče zlahka odstraniti, saj bo padel na polico in ne neposredno v umivalnik. Vendar ima ta vrsta nekaj pomanjkljivosti:

Glavna razlika med posodami za sklede je, da je drenažna luknja z rahlim premikanjem naprej in na poti pretoka vode od umivalnika do odtočne vode prišlo do depresije

Glavna razlika med posodami za sklede je, da je odtočna luknja premaknjena naprej, in na poti pretoka vode iz umivalnika v odtok je depresija

 1. večji pretok vode v primerjavi z drugimi modeli;
 2. hitra kontaminacija police;
 3. videz rje in vodnega kamna na odskočni deski za vodo;
 4. neprijetne vonjave, ki ostanejo po izpiranju.
Talna različica, v kateri so vse cevi skrite

Talna različica, v kateri so vse cevi skrite

Proizvajalci pa si prizadevajo zmanjšati napake skodelic za sklede, zaradi česar so takšni modeli zelo priljubljeni med potrošniki. Zahvaljujoč veliki izbiri in raznolikosti cen lahko kupite stranišče za vse ravni dohodka: od dragih do bogatih notranjosti do proračunskih modelov, ki jih je mogoče zlahka prilegati majhni apartmaji-studiji, priljubljena med sodobnimi prebivalci megastronomov.

Raznolikost proizvajalcev in modelov

Kot drugi modeli so pladnje na plošči najdene v treh vrstah: visečo, talno ali monoblokirano. Klasična možnost je talni WC. Najpogosteje se uporablja zaradi enostavne namestitve in razmeroma poceni stroškov.

Če je kopalnica nameščena sistem talnega ogrevanja, bolje je dati prednost model vzmetenja. V tem primeru je posoda pritrjena na steno in rezervoar se skriva v niši mavčne plošče. Ta model bo pripomogel k preprečevanju nereda v prostoru.

Za kombinezone lahko izberete sladkarije z nenavadno obliko - model bo okrasil stranišče.

Izdelava pladenj modeli niso samo domača podjetja, temveč tudi uvozne blagovne znamke. Najpogosteje gre za poljsko blago, češko ali švedsko. Stroški so odvisni predvsem od gradiva in popularnosti blagovne znamke. Nemška podjetja proizvajajo visoko kakovostne drage izdelke. Italijanske blagovne znamke ponujajo izdelke iz nenavadnih oblik in barv. Finski proizvajalci izdelujejo izdelke nestandardnih oblik.

Nasvet! Najbolj dostopna - blago poljskih in kitajskih proizvajalcev. Blago ruskih, beloruskih in ukrajinskih podjetij je nizko in je pogosto narejeno iz uvoženih delov.

Sodoben videz sanitarne opreme

Sodoben videz sanitarne opreme

Izbira WC školjke s polico v posodi

Pri izbiri stranišča morate upoštevati nekaj točk:

 • Najprej si oglejte svojo sobo. Velikost, cevi za odplake in zunanji dizajn so zelo pomembni. To bo določilo, kateri model je vreden odkupa - tla, začasno prekinjeno ali sladkarije.
 • Drugič, morate določiti material, iz katerega bo stranišče izdelano. Najbolj vzdržljive in enostavne za nego so faience in keramični modeli.
Imitacija kamna v obliki in materialu toaletne opreme

Imitacija kamna v obliki in materialu toaletne opreme

 • Tretjič, upoštevajte odločitev notranjega oblikovanja, tako da se WC prilega slogu in barve v kopalnici.
 • Prisotnost ali odsotnost protiprašnega sistema. Čeprav ta točka ni zelo pomembna za WC školjko, pa so proizvajalci nedavno pogosto namestili ta sistem na svoje izdelke.
Prostorna kopalnica v originalni obliki

Prostorna kopalnica v originalni obliki

Glede na zgoraj navedene nasvete lahko brez težav najdete pravi model za kopalnica. Poleg tega je vse odvisno od osebnih želja in dohodka. Ni vedno upravičeno kupovati drago blago, ker drago ne pomeni nujno visoke kakovosti. Pogosto proračunski modeli domačih proizvajalcev ne služijo nič manj kot njihovi dragi uvozni analogi.

Prihranek prostora in lep estetski videz vam bo pomagal ustvariti obesek v kopalnici

Vzmetena gradnja v kopalnici bo prihranila prostor in pripomogla k ustvarjanju lepega estetskega videza

Lahko obiščete gradbene trgovine ali razmislite o lokacijah, ki se specializirajo za vodovodne instalacije. V katalogih spletnega portala je mogoče seznaniti s podrobnim opisom blaga, se naučiti odzivov na njihovo uporabo in ceniti uporabne preglede različnih modelov. Vse to bo pomagalo narediti pravo izbiro in prihraniti denar.

Finski izdelki bodo pripomogli k ustvarjanju elegantne kopalnice

Finski izdelki bodo pripomogli k ustvarjanju elegantne kopalnice

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: