Imagini de fundal Erismann: 60 de idei selectate pentru crearea de interioare unice pentru acasă

Hârtie tapet în interiorul bucătăriei

Hârtie tapet în interiorul bucătăriei

Compania germană Erismann are o istorie lungă. Ea a produs tapet încă în secolul al XIX-lea, iar până în prezent, designerii preferă să folosească produsele acestei companii în interior. Există multe motive pentru acest lucru. Pentru astăzi în Federația Rusă sunt construite fabrici care realizează imagini de fundal despre tehnologiile Erismann. Produsele sunt fabricate din materiale de calitate, livrate din Germania și din alte țări europene.

 • Calitate ridicată și prețuri rezonabile
 • Cum se fac wallpaperele?
 • Caracteristici de marca de tapet de hârtie
 • Caracteristici ale țesăturilor nețesute 
 • Unele secrete de pastrare
 • Motive pentru popularitatea de tapet non-țesute
 • Cum să tapet pe perete?
Soluție luminoasă pentru o cameră mare

Soluție luminoasă pentru o cameră mare

Desenele de design pe tapet sunt atractive și întotdeauna țin pasul cu tendințele modei. Au fost dezvoltate mai multe colecții - Lazanna, Rondo, Style, Country, Remix și altele. Fiecare colecție este prezentată într-un singur stil, dar toate diferă în ceea ce privește culoarea și designul. Astfel, puteți selecta materialul pentru decor de bucătărie, living și dormitor în aceeași colecție.

Calitate ridicată și prețuri rezonabile

Important! Produsele sunt marcate cu un anumit semn RAL, ceea ce indică o calitate ridicată. Este standard în lumea tapetului și este popular în rândul cumpărătorilor din întreaga lume. După ce a trecut procedurile de testare necesare, compania a obținut toate certificatele de conformitate și certificatele sanitare de la nivel european. Aceasta indică siguranța mediului înconjurător a produselor Erismann.

De-a lungul istoriei sale, compania a creat o varietate de tapițerii pentru locuințe. Tehnologiile sunt îmbunătățite în fiecare an, iar produsele sunt produse de o calitate tot mai mare. Nu uitați producătorul și costul bunurilor. Acestea sunt disponibile pentru diferite segmente ale populației. Costul scăzut nu afectează calitatea și designul produselor create.

O soluție modernă de la Erismann

O soluție modernă de la Erismann

Cum se fac wallpaperele?

Când faceți tapet, se utilizează vopsele de înaltă calitate, materiale de vinil și nețesute. Acesta din urmă vă permite să economisiți materiale adezive și de colorat atunci când decorați camera. Sa dovedit prin experiență că tapet pe bază nețesute păstrează forma pânzei atunci când este expusă mediului exterior. Acest tapet nu devine deshidratat atunci când este umed și nu se micsorează atunci când se usucă. În plus, lenjeria nețesută ajută la ascunderea defectelor minore pe suprafața pereților. Când scoateți materialul din perete, nu este necesar să îl înmuiați, tapetul poate fi îndepărtat cu ușurință fără a lăsa urme pe suprafață.

La nota! Folosind paste speciale de vinil, producătorul copiază pe textura pânzei, din piele sau din lemn. Vinilul oferă o cârpă cu efect de detergent, devenind rezistent la umiditate. În plus, astfel de materiale pot fi pictate, în timp ce desenul va fi păstrat.

Când este expus la lumina ultravioletă, materialul nu se estompează și nu își pierde aspectul pentru o perioadă lungă de timp. Un grad ridicat de rezistență la influențele mecanice face posibilă utilizarea acestor cârpe în locuri cu o concentrație mare de oameni. Baza de vinil este absolut sigură pentru oameni. Produsele sunt produse într-un sortiment larg, care permite cumpărătorului să aleagă o opțiune potrivită pentru el. În plus față de baza nețesută, în fabricarea produselor utilizate hârtie de bază.

O soluție excelentă pentru iluminarea camerei suplimentare

O soluție excelentă pentru iluminarea camerei suplimentare

Caracteristici de marca de tapet de hârtie

Principalul dezavantaj al acestor produse este o textura fragila. Dezavantajele includ arderea vopselei în timp. Acest tip de materiale de finisare se vor potrivi celor care schimba adesea designul casei lor. Principalele caracteristici tehnice ale produselor includ următoarele:

 1. protecția mediului și siguranța pentru oameni;
 2. greutatea redusă a pânzei;
 3. o gamă largă de soluții de proiectare;
 4. preț accesibil de materiale.

Din opțiunile prezentate, puteți alege orice soluție de culoare, relief și model. Cu toate acestea, pentru încăperile în care umiditatea aerului este mărită, se aplică hârtie tapet este inadecvat.

Imagini de fundal Erismann din colecția City colors

Imagini de fundal Erismann din colecția City Colors

Caracteristici ale țesăturilor nețesute

La nota! Acest tip de material este mai durabil, dar costă mai mult decât echivalentul pe hârtie. Flizelin este o fibră comprimată într-o țesătură mare, densitatea structurii sale este destul de ridicată. Chiar și cu apă, nu se înmoaie.

Avantajul acestui material îl reprezintă capacitatea sa de a masca suprafețele inegale, ascunzând crăpăturile. Acest lucru vă permite să salvați pe pregătirea pereților pentru finisare. În plus, este foarte simplu în lipire, deoarece nu se întinde și nu se umflă. Răspândiți adezivul doar pe suprafața peretelui, economisește în mod semnificativ compoziția adezivă și accelerează procesul de finisare.
Imaginea de fundal Flizeline poate fi diferită în ceea ce privește compoziția:

 • conținutul ridicat de celuloză permite ca suprafața să fie netedă;
 • fibrele sintetice asigură reliefarea țesăturii.
Tapet nețesut ideal pentru băi

Tapet nețesut ideal pentru băi

 

O combinație îndrăzneață de culoare pentru camera de zi

Bold combinație de culoare în camera de zi

Acest tapet perfect nivel suprafața pereților

Acest tapet perfect nivel suprafața pereților

Unele secrete de pastrare

Important! Ca în orice material, imaginile de fundal au anumite nuanțe de alegere și pot lucra cu ele:

 1. Pentru a lipi astfel de cârpe este necesar capătul capului, atunci nu se vor așeza și nu se vor întinde când sunt ude;
 2. trebuie să alegeți în mod corespunzător cleiul, în acest caz, puteți evita îndepărtarea cojii de pe panza atunci când se usucă. Pentru fiecare tip de adeziv adecvat. În plus, este bine să lubrifiați articulațiile;
 3. pentru pictura potrivita acrilice și vopsele solubile în apă. Dar vopselele care conțin solvenți nu pot fi folosite.

Motive pentru popularitatea de tapet non-țesute

Conform studiilor pieței materialelor de construcții, există un exces semnificativ de cerere materiale nețesute pe hârtie. Materialele folosite de Erismann nu conțin fibră de sticlă, ceea ce indică compatibilitatea ecologică a produselor și siguranța pentru sănătate.

O caracteristică unică a materialului este rezistența la leziuni fungice. Astfel de cârpe pot fi folosite pentru lipirea diferitelor suprafețe:

 1. tencuieli;
 2. betonate;
 3. din plastic din fibră de sticlă;
 4. panouri din panouri;
 5. de la gips-carton.

Principalul motiv pentru popularitatea tapetului Erismann este aspectul lor. Ele pot facilita orice decizie de proiectare a camerei. Camera arata blând, cald.

"Воздушная" спальня

Camera "aerisită"

Culorile luminoase extind limitele zonei de dormit

Culorile luminoase extind limitele zonei de dormit

Dacă luați nuanțe de perle, ele vor arăta bine camera de zi. Datorită lor, un sentiment de sărbătoare este creat, depinde mult de colecția aleasă.

Sfat! Aplicând aceste produse, poți creați efecte 3D prin imprimare pe ecran. Fiecare rolă descrie în detaliu caracteristicile produsului, precum și instrucțiuni pentru utilizarea acestuia.

Un exemplu de combinație de imagini în structură diferite într-un spațiu

Un exemplu de combinație de imagini în structură diferite într-un spațiu

Luminozitatea culorilor la modă în interior

Luminozitatea culorilor la modă în interior

Creați volum utilizând imagini de fundal 3D

Creați volum cu imagini de fundal 3D

De asemenea, cu ajutorul produselor marca Erismann creează efectul unui perete solid. În plus, ele vă permit să obțineți iluzia mișcării, care este clar vizibilă atunci când vă deplasați în cameră. Stilul poate fi ales calm clasice, și luminos avangardă - totul depinde de preferințele și dorințele dumneavoastră.

Cum să tapet pe perete?

Datorită unor astfel de proprietăți ale materialelor nețesute, precum rezistența superioară, antideformarea, rezistența la umiditate, armarea crescută și rezistența la foc, este prevăzută o durată de acoperire de aproximativ 25 de ani, precum și siguranța la foc.

La nota! Înainte de începerea lipirii, trebuie să pregătiți suprafața. Ar trebui să fie curat și uscat, ca în cazul oricărui tip de tapet. Acoperiți peretele cu un material adeziv profesionist, ceea ce asigură o lipire rapidă și o fixare permanentă a pânzei pe perete. Stofele sunt aranjate la capătul capului.

După ce pereții sunt lipiți, tapetul poate fi vopsit. Este necesar să se efectueze acest proces cu vopsele solubile în apă utilizând o rolă.

Sfat! Cu un ton de lumină, vopseaua poate fi făcută de până la 7 ori. Dacă utilizați o culoare închisă, puteți repara tapetul de până la 3 ori.

Materialele fabricate în fabrica Erismann au o bază nețesută durabilă și puternică, care vă permite să petreceți adezivul minim și vopseaua când pictați. Folosind aceste materiale, puteți crea un accent decorativ în interiorul camerei. Catalogul companiei are o selecție largă de texturi și culori. Pe site-ul oficial puteți vedea colecții și exemple de design interior al diferitelor camere.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 62 = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: