Tigla “Kerama Marazzi”: tot ce aveți nevoie pentru șorțul original al bucătăriei

Spațiu interior cu podea în vrac

Spațiu interior cu podea în vrac

Cel mai bun material pentru așezarea șorțului de bucătărie este pe bună dreptate luat în considerare plăci ceramice. Până în prezent, piața prezintă un număr mare de materiale de la diferiți producători. Una dintre cele mai autoritare din CSI este "Kerama Marazzi". Compania a fost înființată în 1988 ca sucursală a companiei WELKO Industriale S.p.A. A devenit prima producție sovieto-italiană comună, numită „Velur“.

Fapt! Din 1992, produsele au fost produse sub numele de marca "Kerama", iar prefixul "Marazzi" a primit produsele după ce compania a devenit parte a holdingului internațional.  

Interior luminos și blând

Interior luminos și blând

Caracteristicile produsului

Produsele companiei sunt lider în lume datorită caracteristicilor lor excelente. Pentru a realiza acest lucru, utilizarea echipamentelor de înaltă calitate și a tehnologiilor moderne permite. În plus, majoritatea consumatorilor notează următoarele caracteristici ale plăcii:

 1. siguranța mediului;
 2. rezistență;
 3. estetica.
Fatade lucioase negre ale dulapurilor superioare

Fatade lucioase negre ale dulapurilor superioare

 • Deasupra fiecărei serii funcționează un întreg grup de specialiști, format din tehnologi și designeri. Acest lucru ne permite să extindem gama de produse. Compania utilizează un grup de comercianți care urmăresc ultimele tendințe din industrie, ceea ce creează un câmp larg pentru activitatea designerilor. Aceasta permite companiei să lucreze pe principiul "cererii creează aprovizionare", dezvoltând o țiglă pe care consumatorii o cere.

diversitate

În timpul existenței sale, compania Kerama Marazzi a produs numeroase serii diferite de produse. Pentru astăzi producția este bine stabilită și funcționează bine gresie pentru bucatarie, baie și alte spații. Disponibilă ca ceramică de pardoseală și perete. O varietate de colecții vă permite să alegeți mostre pentru orice stil de design interior. Noutatea de astăzi este producerea unei plăci tematice care corespunde unei anumite regiuni.

Aici putem distinge următoarele:

 1. Franceză - universală, executate în tonuri calme, decorate cu modele romantice. Sunt produse în trei dimensiuni: 250 × 750 mm, 200 × 400 mm și 400 × 800 mm.
 2. Scandinavă - predominanța tonurilor albe și albastre, care sunt asociate cu peisajele acoperite de zăpadă din aceste țări.
 3. Japoneză - în textura asemănătoare țesăturilor orientale sau a hârtiei de orez, sunt decorate cu inscripții și desene, fragmente individuale pot fi făcute din aur sau argint.
 4. Italiană - include mai multe serii. Aici puteți găsi atât o schemă de culori calmă, cât și modele de plante, o imitație a unei suprafețe ondulate și multe altele.

Cerințe pentru materialul pentru crearea unui șorț

Atunci când alegeți o faianță pentru a aranja un spațiu de lucru în bucătărie, amintiți-vă că trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • diferi rezistența vopselelor și suprafețelor pentru a fi șterse, deoarece pe șorț au adesea unele accesorii de bucătărie. Placile trebuie, de asemenea, să fie rezistente la detergenți.
 • Rezistați la umiditate și aburi, deoarece în această zonă există un cuptor, în timpul căruia are loc evaporarea intensă a lichidului, în ciuda utilizarea de hote.
 • Fii igienic - în bucătărie să pregătească alimente, astfel încât fiecare zonă să fie ușor de curățat și procesată pentru a evita apariția și reproducerea bacteriilor.
Elegant interior alb-negru

Elegant interior alb-negru

Frumoase plăci de mozaic

Frumoase plăci de mozaic

Placi din ceramică albă în interior

Placi din ceramică albă în interior

Elementele în sine, adică țiglele, trebuie să aibă forma geometrică corectă, să se potrivească cu dimensiunile declarate, să nu aibă crăpături, chipsuri și alte daune. Calitatea materialului afectează calitatea și viteza de lucru, deci este important să cumpărați produsele originale Kerama Marazzi.

Sfat! Pentru a evita falsificarea, cumpărați bunurile în magazinul corporativ al companiei sau citiți certificatul de calitate de la comercianții cu amănuntul.

Modalități de așezare

 • șorț Face parte din zona de lucru din bucătărie, situată între masă și dulapurile agățate. Continuând de aici, dimensiunile sale sunt determinate.

La așezarea plăcilor, este necesar să se respecte următoarele reguli:

 1. Pentru a evita acumularea murdăriei și a apei la nivelul articulațiilor, țiglele ar trebui să treacă sub blat nu mai puțin de 20 mm;
 2. înălțimea șorțului depinde de loc localizarea capotei, care este stabilită, de regulă, la o distanță de 65-75 cm de placă în funcție de soi;
 3. lungimea suprafeței de lucru include coajă, blatul de lucru și o placă, dar șorțul poate merge dincolo de el.
Stil interior scandinav

Stil interior scandinav

Specialiștii disting trei metode de așezare a plăcilor:
 1. bază;
 2. diagonală;
 3. cărămidă.

Sfat! Dacă așezați țigla pentru prima dată, utilizați metoda de bază.

Tigle frumoase cu model în culoare albă

Tigle frumoase cu model în culoare albă

Scaune vieneze în interior

Scaune vieneze în interior

Ce este necesar pentru muncă?

Pentru a instala singur șorțul, trebuie să achiziționați un număr de instrumente, printre care puteți observa următoarele:

 1. pumn;
 2. fără fir;
 3. containere pentru apă și adeziv;
 4. spatule;
 5. nivelul clădirii;
 6. kijanu de cauciuc;
 7. cruci pentru rosturi de placi;
 8. Trageți cablul;
 9. creion și conducător;
 10. mașină de tăiat tigla.

Toate acestea pot fi găsite cu ușurință în orice magazin de construcții. Se vinde, de asemenea, un lipici special pentru plăci.

Algoritmul muncii

 • Procesul de așezare depinde de starea peretelui. Dacă a avut deja un strat de acoperire, trebuie să scapi de reziduurile sale și să aliniați suprafața.
 • Mai mult, marcarea se face și se vor stabili limitele în care vor fi plasate plăcile.
 • După aceea, trebuie să faceți o soluție care să păstreze țigla pe perete. Aici este necesar să urmați recomandările producătorului.
Aranjament liniar pentru mobilier

Aranjament liniar pentru mobilier

Seria de gama Gamma

Gama de plăci de serie

Sfat! Nu utilizați o soluție uscată. Aceasta va duce la coroziunea rapidă a zidăriei.

Placi din seria GLAZGO

Placi din seria "Glasgow"

 • Când adezivul este gata de utilizare, aplicați-l pe perete. Glisați-l cu o spatulă cu denticule pentru a obține un strat neted cu caneluri.
 • Apoi, atașați placa la perete și la nivelul cu un kiyanki din cauciuc. Corectitudinea este determinată prin intermediul unui nivel. Așa că am stabilit întreaga serie.
 • Al doilea este setat după uscarea precedentă.

concluzie

"Kerama Marazzi" este cel mai mare producător de plăci ceramice de înaltă calitate din Rusia de astăzi. Produsele sale sunt excelente pentru făcând șorț de bucătărie. Procesul de așezare se realizează prin metode standard.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: