Proiectarea unei bucătării combinate cu cameră de zi cu un contor de bar: alegerea aspectului, stiluri și 70 de idei pentru inspirație

Împreună cu bucătăria din camera de zi - cea mai bună soluție pentru un apartament și o casă de țară

Împreună cu bucătăria din camera de zi - cea mai bună soluție pentru un apartament și o casă de țară

Proiectarea bucătăriei, combinată cu sufrageria, care are bar rack, Este o opțiune sigură pentru apartamente și case cu orice parametru de zonă. Deschideți dispunerea creează condiții de viață confortabile în camere spațioase de bucătărie. Acesta este motivul pentru care, probabil, originalul și design accesibil la bucătărie, combinate cu camera de zi: o fotografie cu un contor de bara de forma originala si mobilier neobisnuit de locuinte atrage atentia multor fanii "open space".

Cuprins:

 • Pro de bucătărie combinate-cameră de zi 
 • Alegeți un aspect
 • Stiluri și idei de design pentru bucătărie-cameră de zi
 • Zonarea regulilor spațiului
 • Design bucătărie: sfaturi de specialitate în domeniul mobilierului
Interiorul alb-negru al bucătăriei moderne

Interiorul alb-negru al bucătăriei moderne

Pro de bucătărie combinate-cameră de zi

Bucătărie combinată cu camera de zi, convenabil de a utiliza, pentru că vă puteți deplasa liber, pentru a combina cu o masă de vacanță, să păstreze un ochi pe copiii mici în timp ce efectuează diverse afaceri de uz casnic. Planificarea deschisă este relevantă pentru rezidenți apartamente mici-Hrușciov și case cu număr insuficient de camere pentru amenajarea unei săli de mese ergonomice, o cameră pentru gătit și o sală spațioasă confortabilă.

Bucătărie compacte, separată de un contor de baruri

Bucătărie compacte, separată de un contor de baruri

Combinația dintre bucătărie și camera de zi va crea spațiul cel mai convenabil, personalizat pentru fiecare chiriaș al casei. Pe un teritoriu mare, puteți realiza tot felul de idei:

 1. Organizați o zonă confortabilă de bar, folosită în timpul petrecerilor la casă, mese romantice sau un loc suplimentar de mâncare.
 2. stabili set de bucătărie tip insulă, permițând într-un mediu confortabil să pregătiți micul dejun sau cina, deoarece toate uneltele de bucătărie necesare și uneltele de gătit sunt situate în module situate la lungimea brațului.
 3. Pentru a decora zona de luat masa in conformitate cu cerintele si dorintele individuale - sa organizeze un grup masiv de mese in spiritul clasicilor sau un set de mobilier de designer, creat conform celui mai recent mod de moda interior.
 4. echipa living privat amenajat, tehnica, detalii de mediu, care au o relaxare maxima si odihna.
 5. Organizați o zonă reprezentativă eficientă în sală, care contribuie la fascinanta petrecere a timpului liber și relaxare cu oaspeții.
nume caracteristicile preț fotografie
Bar Bar Unitatea Bramante
Cumpărați acum
Material: Lemn / MDF; Culoare: Negru;
este făcut din lemn negru cu efect de îmbătrânire; Înăuntru există rafturi; Dimensiuni (VxWxD): 101 x 190 x 50 cm.
199 360 ruble. Proiectarea unei bucătării combinate cu cameră de zi cu un contor de bar: alegerea aspectului, stiluri și 70 de idei pentru inspirație
Bar counter Eichholtz Grimaldi
Cumpărați acum
Producător: EICHHOLTZ (Olanda); Culoare: negru; Material: MDF; Dimensiune: 104,0 x 120,0 x 48,0 cm. 108 588 freca. Proiectarea unei bucătării combinate cu cameră de zi cu un contor de bar: alegerea aspectului, stiluri și 70 de idei pentru inspirație
Bar counter MT 1638
Cumpărați acum
Producător: MT; Material: MDF negru; Suport metalic, diametru 50mm; Dimensiune: 120 x 40 x 104 cm; Producție - Taiwan (China); Greutate: 26,9 kg. 13175 freca. Proiectarea unei bucătării combinate cu cameră de zi cu un contor de bar: alegerea aspectului, stiluri și 70 de idei pentru inspirație
Bar counter TT Andrea
Cumpărați acum
Producator: TT; Material: Rattan; Culoare: nuc antic; Dimensiuni (VxWxD): 100 x 146 x 51 cm 32690 freca. Proiectarea unei bucătării combinate cu cameră de zi cu un contor de bar: alegerea aspectului, stiluri și 70 de idei pentru inspirație
Setul de bare Arthunter
Cumpărați acum
Marca: Arthunter; Material: lemn, metal; Dimensiunea rack-ului: 170 x 80 x 45 cm. 41 000 freca. Proiectarea unei bucătării combinate cu cameră de zi cu un contor de bar: alegerea aspectului, stiluri și 70 de idei pentru inspirație

Design elegant cu bucatarie-camera de zi cu bar counter va economisi timp și efort în organizarea de întâlniri cu prietenii sau rudele, deoarece absența partițiilor într-o cameră spațioasă nu împiedică mișcarea liberă în timpul servirii masă de masă, servirea mâncărurilor și cocktail-urilor.

Sfat! Pentru a alege în mod corespunzător aspectul bucătăriei, combinat cu sufrageria, aveți nevoie să elaboreze un proiect de proiectare pe baza cerințelor și dorințelor fiecărui chiriaș. În spațiul deschis ar trebui plasate detalii ale situației, corespunzătoare gusturilor estetice ale fiecărui membru al familiei.

Alegeți un aspect pentru studioul de bucătărie

O fotografie a designului bucătăriei, combinată cu sufrageria, inspiră scară largă de reamenajare apartament, Este incomod din punctul de vedere al ergonomiei spațiului, limitat de partiții. Înainte de decizia de a demola zidurile dintre încăperile din blocul de apartamente este necesară să își coordoneze acțiunile cu serviciile de locuințe și comunale, Deoarece distrugerea suporturilor portante poate conduce la distrugerea clădirii. După ce ați primit un plan de apartament actualizat, cu modificările reflectate în pașaportul tehnic, puteți continua reamenajarea locuinței.

Pentru a facilita căutarea celei mai potrivite soluții de planificare, este necesar să se definească în mod clar sarcinile funcționale ale spațiilor mari ale bucătăriei și sufrageriei:

 1. Pentru ca fanii să efectueze experimente culinare și să surprindă cu mâncăruri neobișnuite, partea leului din cameră ar trebui alocată zonei de gătit, cuptor multifuncțional, volum capotă, larg o plită, aparate profesionale de bucătărie și format mare blaturi de lucru.
 2. Pentru admiratorii tradițiilor de a organiza mese de familie cu mese pe termen lung și conversații despre ziua trecută, este important să acordăm atenție deosebită organizarea de locuri pentru mese - alegeți un mobilier confortabil care vă permite să schimbați poziția corpului.
 3. Pentru fanii de petrecere a timpului liber cu o carte sau vizionarea de filme, este important să dotați un mic biblioteca de acasă cu un loc bine luminat și convenabil pentru citire, pentru cinefili - să emită un cinematograf cu un sistem multimedia multifuncțional ușor de administrat.
 4. Pentru cei care doresc să organizeze o casă, un acvariu miniatural sau o sală de gimnastică, este important să alegeți locul potrivit instalare în interiorul șemineului, acvariu, peretele suedez sau simulator.
O bucătărie elegantă, combinată cu o cameră de zi confortabilă

O bucătărie elegantă, combinată cu o cameră de zi confortabilă

Fatada mobilierului de bucătărie în culoarea gri va contribui la accentuarea stilului contemporan

Fatade de mobilier de bucatarie in culoarea gri subliniaza in mod eficient stilul de Contemporan

Bucătărie Studio cu un contor de bar și o cameră de zi confortabilă ar trebui să satisfacă cerințele personale ale fiecărui chiriaș al apartamentului, pentru a oferi tot confortul. O structură deschisă a unei case sau a unui apartament ar trebui să ofere o oportunitate pentru membrii gospodăriei de a se retrage în zona de confort personal în orice moment dorit. Prin urmare, este extrem de important să vă gândiți la instalarea partițiilor compacte, uși glisante din sticlă sau utilizare ecrane decorative pe roți.

Sfat! Partiții mobile vă va permite să vă retrageți și să vă retrageți de la ceilalți în orice moment. Ecranele pliabile nu ocupă mult spațiu în cameră și vă vor permite să organizați rapid o zonă de confort personal într-o bucătărie / cameră de zi în plan deschis.

Compartimente mici pentru separarea zonei de gătit

Compartimente mici pentru separarea zonei de gătit

Stiluri și idei de design pentru bucătărie-cameră de zi

Design și fotografie apartamente decorate elegant, cu un model de studio atât de diverse în modul de proiectare, ceea ce este extrem de dificil să oprești alegerea unei anumite opțiuni. Idei neobișnuite ale designerilor venerabili vă vor ajuta să alegeți opțiunea optimă bucătărie interioară cu un contor de bar:

minimalismul

În spațiul cu caracteristici minimalismul fiecare detaliu al mediului trebuie să îndeplinească o anumită funcție: responsabil pentru organizarea zonei de luat masa, un loc convenabil pentru gătit și recreere.

Sfat! Bar counter in interiorul unei bucătării minimaliste-camera de zi poate efectua simultan mai multe sarcini de uz casnic - pentru a acționa ca o depozitare de feluri de mâncare și o masă. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți un model cu un înlocuitor echipat cu spațiu pietre prefabricate sau sertare.

Pentru a înconjura un contor multifuncțional, este necesar laconic scaune de bar din polimeri transparenți. Un astfel de set de mobilier va economisi spațiu prin faptul că nu trebuie să doteze zona de luat masa. Adăugarea organică a mobilierului compact va fi set de bucătărie și tehnologia modernă încorporată.

În spațiul deschis în zona oaspeților va arăta organic drept canapele cu o tapițerie care seamănă cu textura fațadelor setului cu cască și cu blaturile tejghea barului.

Picioarele de mobilier din sticlă vă vor ajuta să faceți camera mult mai spațioasă

Picioarele de mobilier din sticlă fac vizibil camera mai spațioasă

Interior de bucătărie cu un bar în stil minimalist

Interior de bucătărie cu un bar în stil minimalist

pod

În camera de bucătărie, afișând estetica loftului, instalarea binevenită a obiectelor interioare non-triviale și geamurilor panoramice. Poziția deschisă impresionează cel mai mult această direcție plină de iubire a designului. urbanism industriale prezentate de pereți din cărămidă, conductelor de aerisire înrămate, rezonează organic cu simbolurile folosite de confort - un șemineu cu gaz și piele fotolii, instalat în camera de zi.

Ideea! Ca separatoare pentru zonele funcționale pentru bucatarie in stil loft Scările spirale și coloanele din beton cu ornamente groase pot acționa.

Optarea pentru un pod, o mare parte a spațiilor care urmează să fie utilizate pentru amenajarea de recreere private și de oaspeți, prezentate sub formă de multi-canapele cu formă geometrică regulată, magazine neobișnuite cu mare sprijinit, tapițată rattan sau sârmă decorativă.

modern

Bucătărie mică, combinate cu o cameră de zi, în spiritul Art Nouveau vă permite să implementați orice soluție de design creativ, indiferent dacă este vorba de instalare căști de bucătărie suspendate cu iluminare, bar counter cu un acvariu construit în subsol, sau suspendat de la scaun tavan sub forma unei emisfere. Modernul salută utilizarea produselor de mobilier non-trivial, noutățile mașinilor și materialelor de finisare.

Sfat! Pentru a economisi spațiu în zona de bucătărie, merită instalat un contor de bare pe două niveluri, cu o masă retractabilă care servește ca o masă.

În camera de zi este recomandat să instalați un grup compact de canapele cu rafturi încorporate, o chioșc de ziare, o masă pliantă pentru confortul consumului de alimente în fața televizorului sau plasarea gadgeturilor.

Pentru a implementa soluția inițială de planificare, trebuie să evaluați în mod rezonabil capacitățile tehnice ale încăperii, deoarece mobilierul și volumele Corpuri vor arăta cu bucurie într-o mică bucătărie-cameră de zi, iar tehnologia compactă va fi pierdută în imaginea de format mare a interiorului unei încăperi mari. Proporționalitatea zonei de bucătărie, combinată cu sufrageria, este importantă pentru observarea designului.

Este sănătoasă să evaluezi adecvarea aspectului locuințelor pentru ideile și dorințele personale. 3D-vizualizarea interiorului vă va ajuta, pe care o puteți crea într-una dintre cele mai ușor de gestionat design interior - PRO100, Google Sketchup sau Sweet Home 3D.

Sfat! Pentru a determina opțiunea optimă de mobilare, paleta de culori, finisarea, draperia și decorarea bucătăriei-cameră de zi aveți nevoie pentru a face mai multe modele de 3D-vizualizare a interiorului. Atunci când se compară variațiile aranjamentelor de locuințe, este posibil să se identifice în timp defectele, să se ajusteze și să se identifice avantajele unui proiect de proiectare.

Regulile de zonare bucătărie spațiu și cameră de zi

O bucătărie mare și mică, cu un contor de bar, este de neconceput, fără a împărți spațiul în zone funcționale. Ca limitate de un loc pentru gătit, mese, o zonă reprezentativă și salon privat pot face obiecte de mobilier, decor și textile, materiale de finisare și echipamente de iluminat.

Standul de bar este setat pe linia de frontieră dintre zona de gătit și zonă de luat masa. Deasupra este necesară instalarea unei serii de echipamente de iluminat cu nuanțe de formă alungită. Culinarul la locul de muncă trebuie să fie bine luminat prin utilizarea unor lămpi puternice și puternice.

Bar counter - una dintre căile de zonare a spațiului

Bar counter - una dintre căile de zonare a spațiului

Zoning studio apartament cu inaltime de podea diferite

Zoning studio apartament cu inaltime de podea diferite

Zona de luat masa poate fi deosebita prin plasarea pe nivelul ridicat al podelei. Un etaj cu două nivele este o tehnică comună pentru modelarea unui spațiu tridimensional. Diferitele niveluri ale podelei sunt tăiate în culori diferite podele pentru a vizualiza spațiul pentru o masă.

Sfat! Separați zona de luat masa de zona de gătit utilizând o partiție compactă din plastic transparent sub formă de rafturi. Pe rafturile organice va fi o colecție de vizite de vase sau obiecte elegante de decor: vaze, produse de cofetărie sau sfesnice.

Camera de zi din bucătărie poate fi separată cu ajutorul instalații de iluminare versatilă. În zona de gătit, lumină intensă și cu fascicul îngust este binevenită, iar în locuri pentru odihnă - înfundată și împrăștiată. De fapt, ca un separator de spațiu, utilizați arhitectura, Conceptul de design ales.

În camera de zi modernă de bucătărie este potrivit să instalați o arcadă de gips-carton cu LED-uri încorporate, iar în camere cu estetică stilul colonial, vintage sau Provence - Constructii forjate, incomplete plante de casa curat.

O finisare diferită a tavanului bucătăriei și a camerei de zi va ajuta la separarea vizuală unul de celălalt

O finisare diferită a tavanului bucătăriei și a camerei de zi va ajuta la separarea vizuală unul de celălalt

Sfat! Pentru zonare spațială, obiectele interioare supradimensionate care îndeplinesc o funcție ergonomică sau estetică sunt excelente. În rolul instrumentului de modelare poate veni nu numai un contor de bara sau o partiție de sticlă, ci și flori stand, bibliotecă și chiar un pian mare cu banchete.

Proiectarea bucătăriei cu un contor de bar: consultanță de specialitate cu privire la mobilier

Proiectarea unei bucătării combinate cu cameră de zi cu un contor de bar: alegerea aspectului, stiluri și 70 de idei pentru inspirație

Selectarea unui rack de bare, set de bucătărie, canapea și grupul de mese - o etapă importantă a amenajării bucătăriei, combinată cu sufrageria. De la mobilier depinde direct de senzația de confort într-o cameră în plan deschis. Prin urmare, este important să se ia în considerare principalele criterii pentru alegerea produselor de mobilier și a materialelor de finisare:

 1. Ușile și sertarele de seturi de bucătărie trebuie să fie echipate cu închizători de ușă de înaltă calitate cu ghidaje de rolă, responsabile de funcționarea silențioasă a pieselor de mobilier. Problema izolației fonice este extrem de importantă pentru locuințele de bucătărie de tip studio.
 2. Eșapamentul trebuie să fie echipat cu un motor de mare putere, deoarece fluxul de aer în cameră depinde direct de cantitatea de trecere. Ar trebui să izoleze perfect mirosurile provenite de la diferite feluri de mâncare în timpul gătitului.
 3. Suprafețele de acoperire trebuie să aibă un grad ridicat de rezistență și durabilitate. În zona de bucătărie este necesară polizarea podelei dale sau linoleum impermeabil, iar în camera de zi puteți folosi acoperirile sub formă parchet laminat sau covor.
 4. Tapițerie de mobilier nu trebuie să absoarbă mirosurile din jur și să necesite o îngrijire delicată.
 5. Pentru a facilita mișcarea mobilierului pe o încăpere fără pereți, este necesar să oferiți preferințe mese de cafea, scaune, canapele și piedestal pe roți cu dopuri.

Majoritatea fotografiilor care prezintă soluții de design non-trivial pentru amenajarea apartamentelor cu plan deschis sunt reprezentate de camere moderne de bucătărie. Camere confortabile, mobilate cu mobilier ergonomic, finisate cu tencuiala decorativa, tencuiala panouri de perete cu un decor neobișnuit și alte materiale moderne de finisare - toate acestea determină admirația spectatorilor o dorință irezistibilă de a organiza o reamenajare cardinală în casă.

Iubitorii spațiului vor aprecia simțul libertății în interiorul bucătăriei, combinat cu sufrageria. Condiții de viață în același apartamente mici pentru totdeauna uita de disconfortul cu care se confruntă în camere cu dimensiuni modeste ale zonei. În bucătăria în plan deschis, percepția asupra mediului se schimbă complet. Este convenabil din punct de vedere al ergonomiei spațiului, cât mai mult posibil, saturat cu lumină naturală și aer curat.

Zonă de masă și de gătit combinată, cu o masă pe două nivele, într-o bucătărie mică

Zonă de masă și de gătit combinată, cu o masă pe două nivele, într-o bucătărie mică

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: