Χρονικά σημεία: πώς να χρησιμοποιείτε αρμονικά τις τρισδιάστατες ζωγραφιές και τα πάνελ στο εσωτερικό;

Η ογκομετρική εικόνα από το πετρέλαιο

Μια τρισδιάστατη εικόνα. Λάδι

Πίνακες ζωγραφικής δίνουν στους χώρους μια ατομικότητα και μπορούν να πουν πολλά για τις προτιμήσεις, τα υλικά περιουσιακά στοιχεία του ιδιοκτήτη σπίτι ή διαμέρισμα. Επιλέξτε τους λαμβάνοντας υπόψη το σχεδιασμό του δωματίου, την υφή και το χρώμα των τοίχων, κανονίστε, διατηρώντας την στυλιστική, σημασιολογική συμβατότητα.

Η στέγαση δεν είναι γκαλερί, επειδή οι πίνακες σε αυτό δεν πρέπει να ξεχωρίζουν, αλλά συμπληρώνουν το εσωτερικό και φέρνουν αρμονία. Μια μεγάλη επιλογή για ένα σπίτι είναι τρισδιάστατο πίνακα, τα οποία μπορούν να αγοραστούν έτοιμα ή κατασκευασμένα ανεξάρτητα.

Μια τρισδιάστατη εικόνα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Μια τρισδιάστατη εικόνα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Εφαρμογή και χαρακτηριστικά

Διακόσμηση τοίχου μπορεί να είναι το πιο διαφορετικό. Σκεφτείτε το, πρέπει να λάβετε υπόψη πολλές αποχρώσεις, γιατί αυτό που θα φανεί ελκυστικό σε ένα δωμάτιο, μπορεί να είναι εντελώς ακατάλληλο στα δωμάτια, που γίνονται με διαφορετικό στυλ. Οι διακοσμητικές επιφάνειες είναι ένα σημαντικό έργο που μπορεί να μετατραπεί σε μια συναρπαστική διαδικασία. Δείξτε τη δημιουργικότητά σας ή επικοινωνήστε με τους ειδικούς και με τη βοήθειά τους στρέψτε το σπίτι στο σπίτι των ονείρων σας!

Ενδιαφέρουσα επιλογή υλικού

Ενδιαφέρουσα επιλογή υλικού

Συμβουλές! Αν έχετε ονειρευτεί πολύ για να δώσετε καινοτομία σε μεμονωμένα δωμάτια στο διαμέρισμά σας, στερεά πλαίσια ιδανικό για αυτό το έργο.

Διακόσμηση για το βικτοριανό στυλ

Διακόσμηση για το βικτοριανό στυλ

Υφή

 • Οι εικόνες αποκτούν συχνά και να κάνετε ανεξάρτητα για να ανανεώσετε το εσωτερικό. Ως αποτέλεσμα, οι χώροι φαίνεται να ζωντανεύουν. Αυτά τα πλαίσια γίνονται αντιληπτά διαφορετικά ανάλογα με τη γωνία με την οποία τα βλέπουν οι άνθρωποι. Αυτή είναι μια μοναδική ποιότητα, ένα από τα πλεονεκτήματα για τα οποία αποτιμώνται τέτοια έργα.
 • Η κινητικότητα είναι επίσης πολύ σημαντική. Εάν είναι απαραίτητο, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μεταφέρετε την εικόνα σε άλλη θέση, όπου θα φαίνεται τελείως διαφορετική.
 • Ογκώδη έργα ποτέ δεν βαριούνται. Πίνακας μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος, με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις και τη διαθεσιμότητα ελεύθερου χώρου.
Πορτραίτο ενός χαρτιού

Πορτραίτο ενός χαρτιού

Στυλ και θέμα

Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ένα πάνελ σε ένα κοινό στυλ, το οποίο, φυσικά, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη μορφή μοναδικών προϊόντων που κανείς άλλος δεν έχει, ή να αγοράσει σε έτοιμη μορφή.

Σημαντικό! Θυμηθείτε ότι η διακόσμηση όχι μόνο διακοσμεί το σπίτι, αλλά και αντανακλά τα χόμπι, τις αισθητικές γεύσεις των ανθρώπων που ζουν σε αυτό.

Γραφείο στο σπίτι με το πνεύμα του Art Nouveau

Γραφείο στο στυλ Art Nouveau

Χώρος

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ογκώδη πάνελ είναι ιδανικά για μικρούς χώρους, αφού αυτά επεκτείνει οπτικά το χώρο. Εάν προσπαθείτε να μεγεθύνετε οπτικά το δωμάτιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αυτή την εικόνα.

Εάν έχετε δημιουργικές ικανότητες, μπορείτε το κάνετε μόνοι σας. Εστιάστε στο στυλ και τα χαρακτηριστικά του δωματίου. Με τη βοήθεια του πίνακα μπορείτε εύκολα να εξομαλύνετε τις υπάρχουσες ελλείψεις, επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα του δωματίου. Για να τοποθετήσετε μια φωτογραφία, επιλέξτε όχι το τοίχο να είναι υπερφορτωμένο με άλλα στοιχεία διακόσμησης. Σε περιπτώσεις όπου εμφανίζεται οποιοδήποτε ελάττωμα στους τοίχους, θα μπορείτε να τις κρύψετε κερδοφόρες.

Συμβουλές! Οι πιο αποτελεσματικές ογκομετρικές εικόνες φαίνονται όταν τοποθετούνται στα προεξέχοντα τμήματα των τοίχων και μέσα τοίχους τοίχου. Ανάλογα με το συγκεκριμένο έργο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ζώνες ή, αντιστρόφως, να μετατραπεί σε ένα ενιαίο σύνολο.

Κομψή και απλή

Συμβουλή: έτσι ώστε εσείς και οι άλλοι κάτοικοι σε οποιοδήποτε από τα δωμάτια να ήταν ευχάριστοι και άνετοι, να αλλάξετε το σπίτι σας, να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα σε αυτό, να εκφραστείτε σε αυτό!

Η αρχική ιδέα για ένα ογκώδες πάνελ

Η αρχική ιδέα για ένα ογκώδες πάνελ

Master-class στη δημιουργία 3D πάνελ

Με τα χέρια σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέρνα και πολύ όμορφα προϊόντα που θα ικανοποιούν πλήρως τις υπάρχουσες απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά του δωματίου. Δημιουργήστε, βρείτε διάφορες ιδέες και εφαρμόστε το καλύτερο!

Ο συνδυασμός διαφόρων υλικών θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση

Ο συνδυασμός διαφόρων υλικών θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση

Σας προσφέρουμε να εξοικειωθείτε με τους διαφορετικούς τρόπους κατασκευής των πάνελ και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε το δικό σας αριστούργημα, το οποίο θα ευχαριστήσει το μάτι και θα τονίσει θετικά τα πλεονεκτήματα του δωματίου. Ως βάση για ογκομετρικά στοιχεία, ισχύουν υφάσματος ή χαρτί. Τέτοιες ζωγραφιές μπορείτε να δημιουργήσετε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, για διακοπές ή να εκτελέσετε για δώρο.

Εικόνες τεχνητών λουλουδιών

Εικόνες τεχνητών λουλουδιών


Δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο λουλούδι


Σας προτείνουμε να κάνετε μια υπέροχη εικόνα με τη μορφή ενός λουλουδιού. Το έργο είναι αρκετά απλό, ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να το αντιμετωπίσει, και τα αποτελέσματα που λαμβάνονται είναι κομψά, θα είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας.

Για να πάρετε μια όμορφη εικόνα, ετοιμαστείτε:

 1. Καμβά.
 2. Βερνίκι μη υφασμένο υλικό (τσόχα).
 3. Υφασμάτινο υπόβαθρο.
 4. Ψαλίδι.
 5. Το όπλο κόλλας.

Όταν επιλέγετε ένα ύφασμα για φόντο, θεωρήστε ότι οι διαστάσεις του πρέπει να είναι μεγαλύτερες από τις διαστάσεις του πλαισίου. Διαφορά 5 έως 7 cm επιτρέπεται.

Συμβουλές! Πάρτε ένα μαλακό πανί, για παράδειγμα, γκρι. Στο φόντο της, ένα όμορφο λουλούδι, το οποίο θα δημιουργήσετε, θα είναι ωφέλιμο να ξεχωρίζει και να προσελκύει την προσοχή των επισκεπτών.

Διαδικασία:

 • Προσδιορίστε εκ των προτέρων τις απαραίτητες διαστάσεις φόντου, κόψτε ένα τετράγωνο από το ύφασμα.
 • Κόψτε το στοιχείο που βρίσκεται σε μια επίπεδη επιφάνεια με την εξωτερική πλευρά προς τα κάτω, βάλτε τον καμβά στην κορυφή. Κόλλησε στη βάση της πλατείας, ξεκινώντας από τις πλευρές. Στη συνέχεια, διπλώστε τις γωνίες και κόψτε τις άλλες δύο πλευρές - κάτω, πάνω.
 • Προχωρήστε στην κατασκευή κενών για πέταλα από τσόχα. Προετοιμάστε ορθογώνια μεγέθη 34 τεμ. (10 μεγάλα και μεσαία, 14 μικρά). Οι διαστάσεις των μεγάλων στοιχείων πρέπει να είναι 11 x 7,5 cm, μεσαία και μικρά - 9 x 6,5 cm και 7,5 x 5 cm, αντίστοιχα.
Κουβέρτα για πέταλα

Κουβέρτα για πέταλα

 • Φιλέτο πέταλα λουλούδι. Εργασία με ένα στενό μέρος των κενών. Στο κέντρο της γραμμής, που είναι το πλάτος του ορθογωνίου, εφαρμόστε κόλλα και, αναδιπλώνοντας το πίλημα στο μισό, πιέστε το σφιχτά στο κέντρο από την επεξεργασμένη πλευρά. Περιστρέψτε το τεμάχιο εργασίας ανάποδα και χρησιμοποιήστε κόλλα για να στερεώσετε το ύφασμα και στις δύο πλευρές της πτυχής. Στη συνέχεια προχωρήστε στην επεξεργασία της άλλης στενής πλευράς του προϊόντος. Εδώ πρέπει να κόψετε προσεκτικά τις γωνίες, δίνοντας στο προϊόν ένα όμορφο σχήμα πέταλου.

Συμβουλές! Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει η κόλλα και μόνο μετά να ολοκληρώσετε τη δημιουργία των πετάλων.

 • Κάντε έναν καθορισμένο αριθμό στοιχείων και προχωρήστε για να σχηματίσουν ένα λουλούδι. Διανέμουμε ομοιόμορφα τα μεγάλα πέταλα στον καμβά και τα κολλάμε, αφήνοντας λίγο χώρο για το μέσον του λουλουδιού μέσα.
Κόβουμε τα πέταλα μαζί

Κόβουμε τα πέταλα μαζί

Συμβουλές! Καλύψτε μόνο τη βάση των πετάλων με την κόλλα, μην την εφαρμόζετε σε όλο το στοιχείο.

 • Στην πρώτη σειρά των πετάλων, κόψτε τα στοιχεία μεσαίου μεγέθους. Κάνετε το ίδιο με μικρά πέταλα (7 τεμ.)

Σημαντικό! Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει η κόλλα και μόνο μετά να ολοκληρώσετε τη δημιουργία των πετάλων.

 • Από τα υπόλοιπα τέσσερα μικρά στοιχεία, σχηματίστε το τέταρτο στρώμα. Μετά από αυτή τη δράση θα έχετε άλλα τρία πέταλα - δημιουργήστε από αυτά ένα μεσαίο και επίσης αξιόπιστο να το διορθώσετε στον καμβά.
Μια φωτεινή πείραμα

Μια φωτεινή πείραμα

Ίσως θα σας αρέσει πραγματικά αυτή η δημιουργικότητα και θα θελήσετε να δημιουργήσετε περισσότερες από μία φωτογραφίες. Μάστερ μαθήματα για αρχάριους πολλά, σίγουρα θα αντιμετωπίσετε. Λοιπόν, αν δεν έχετε την επιθυμία να κάνετε μια τέτοια δουλειά, τρισδιάστατη πίνακα Μπορείτε πάντα να αγοράσετε από ταλαντούχους ανθρώπους που θα τα κάνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και θα συνειδητοποιήσουν τις πιο τρελές ιδέες!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 82 = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: