Σύγχρονοι νεροχύτες Φλωρεντίνα: μια επισκόπηση των χαρακτηριστικών και πώς να επιλέξετε το καλύτερο;

Εσωτερικό κουζίνα σε στυλ χώρας

Εσωτερικό κουζίνα σε στυλ χώρας

Η Florentina είναι ειδικός στην πρακτική υδραυλικών εγκαταστάσεων, προικισμένη με εκτεταμένη λειτουργικότητα. Κάθε μονάδα αντανακλά έναν επιτυχημένο συνδυασμό καλών δεικτών ισχύος, βέλτιστων παραμέτρων απόδοσης και ένα ευγενές τμήμα σχεδιασμού. Όλα πλυντήριο αυτοκινήτων ιδανικά ταιριάζει σε οποιαδήποτε μοντέρνο εσωτερικό της κουζίνας, Επειδή προσαρμόζονται σε εντατικές συνθήκες χρήσης.

 • Πώς να επιλέξετε;
 • Χαρακτηριστικά μοντέρνων μοντέλων
 • Οφέλη
Ενσωματωμένος νεροχύτης γρανίτη

Ενσωματωμένος νεροχύτης γρανίτη

Βολικό νεροχύτη κουζίνας

Βολικό νεροχύτη για κουζίνα

Μοντέλο Blanco

Το μοντέλο "Blanco"

Πώς να επιλέξετε;

Η ομάδα μηχανικών κατάφερε να αποδείξει το γεγονός ότι δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει τελειότητα των προϊόντων. Η εταιρεία αναπτύσσει τακτικά νέες επιλογές και προσφορές, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου γίνονται πιο αξιόπιστες, πρακτικές και ανθεκτικές. Προσφέρει προς πώληση σπάνια σύνθετα υλικά, πρωτότυπες φόρμες "1 + 1" και άλλες λύσεις που καθιστούν τις μηχανικές ιδιότητες των προϊόντων πιο υψηλές και σχετικές. Η εταιρεία "Florentina" ενεργεί ως μοναδικός κατασκευαστής προϊόντων χαλαζία σε ολόκληρη τη χώρα. Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία και με την αγορά τους, θα έχετε μια αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας λύση.

Κατά την επιλογή ενός κατάλληλου νεροχύτη, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε πολλά χαρακτηριστικά.

 1. Παράμετροι διαστάσεων της κουζίνας. Για τους ιδιοκτήτες μικρές κουζίνες θα ταιριάζει μικρούς αποκλειστικούς νεροχύτες, και για τους ιδιοκτήτες μεγάλων χώρων η ιδανική λύση θα είναι μεγάλες, βαθιές παραλλαγές.
 2. Αριθμός ατόμων στην οικογένεια. Συμφωνώ, θα ήταν ανόητο να αγοράσετε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων με πολλά διαμερίσματα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για ένα ή δύο άτομα. Και για μια οικογένεια με πολλά παιδιά, αυτή η επιλογή θα είναι αρκετά αποδεκτή.
 3. Το στυλ του εσωτερικού. Πολλές λεπτομέρειες εξαρτώνται από αυτό το κριτήριο. Αυτά περιλαμβάνουν το υλικό της κατασκευής του νεροχύτη, το χρώμα, το σχέδιο. Η χρωματική παλέτα των σύγχρονων παραλλαγών είναι πλούσια και ποικίλη και αντί να βαρεθεί λευκό ή γκρι μπορείτε να επιλέξετε τον τόνο που ταιριάζει με τη συνολική εικόνα.
 4. Το σχήμα του νεροχύτη και το βάθος του. Έχει περάσει ο καιρός όταν στη μόδα υπήρχαν αποκλειστικά στρογγυλοί νεροχύτες από χάλυβα. Σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε ορθογώνια, τετράγωνα, ωοειδή προϊόντα και να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να υποβαθμίσετε τη φιλικότητα προς το χρήστη και τη συνολική λειτουργικότητα.
Ο νεροχύτης είναι τοποθετημένος κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού

Νιπτήρας, τοποθετημένος κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού

Η έρευνα και η επαλήθευση επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι τα προϊόντα αυτά δεν είναι καθόλου κατώτερα από τα ευρωπαϊκά ανάλογα και, σε ορισμένες απόψεις, τα ξεπερνούν.

Εκθεσιακό μοντέλο του μοντέλου της Βομβάης

Το μοντέλο έκθεσης του μοντέλου "Βομβάη"

Χαρακτηριστικά

Η διαδικασία παραγωγής είναι εγκατεστημένη στη Ρωσία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αγορά υδραυλικών εξαρτημάτων για πάνω από 15 χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων. Αυτή είναι η πρώτη ρωσική οργάνωση, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει μια παραγωγή υψηλής απόδοσης νεροχύτες χρησιμοποιώντας μια τεχνική συνεχούς χύτευσης. Και ακόμη και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν παρόμοια ανάλογα αυτού του προϊόντος στις χώρες της ΚΑΚ.

Όλες οι παραλλαγές παράγονται με τον ευρωπαϊκό εξοπλισμό, οπότε η πιθανότητα επιβλαβούς επιρροής του ανθρώπινου παράγοντα μειώνεται στο μηδέν. Το προσωπικό έχει υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.

Μαύρο νεροχύτη κατάλληλο για εσωτερικό σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Μαύρο νεροχύτη κατάλληλο για εσωτερικό σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Μοντέλο Vega 360

Το μοντέλο Vega 360

Χαρακτηριστικά του χρησιμοποιούμενου υλικού

Σύνθετα υψηλής ποιότητας είναι η βάση όλων των νεροχύτες που κατασκευάζει η εταιρεία. Στην παραγωγή τέτοιων φυσικών πρώτων υλών όπως είναι ο χαλαζίας και το σύνθετο υλικό. Στη γενική κλίμακα, η σκληρότητα τους είναι της τάξεως των 7-7,5, επομένως έχουν υψηλό δείκτη αντοχής και αντοχής στην φθορά.

Για τη συγκόλληση των εξαρτημάτων χρησιμοποιείται ρητίνη πολυεστέρα υψηλής ποιότητας, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον οργανισμό εταίρο DUGALAK. Ως αποτέλεσμα, σχηματίζονται προϊόντα με υψηλή σκληρότητα επιφάνειας, βέλτιστη μηχανική αντοχή και ανθεκτικότητα σε διαλύτες.

Μοντέλο Lipsi-780R

Μοντέλο "Lipsi-780R"

Άνετη βρύση με ντους εξαγωγής

Άνετη βρύση με ντους εξαγωγής

Υγιεινή

Για να αποφευχθεί η χρώση κατά τη λειτουργία, η σύνθετη δομή περιέχει ειδικά αντιβακτηριακά πρόσθετα τύπου που κατασκευάζονται με βάση το ασήμι. Από την άποψη αυτή, σύγχρονες ροδέλες από τον κατασκευαστή "Florentina" είναι καθαρά, υγιεινά, δεν έχουν δυσάρεστη οσμή καθ 'όλη τη διάρκεια χρήσης. Το προστατευτικό αντιβακτηριακό σύμπλεγμα επιτρέπει τη μείωση στο ελάχιστο της επίδρασης των βακτηριακών μονάδων. Και το μερίδιο των λιονταριών στα είδη διατροφής είναι εξοπλισμένο με ιδιότητες καθαρισμού. Λόγω αυτής της ιδιότητας δεν υπάρχει γεγονός της εξάπλωσης των σταγονιδίων νερού: πηγαίνουν αμέσως στο νεροχύτη. Τέτοιες επιδράσεις έχουν ιδιότητες που επιμένουν καθ 'όλη τη διάρκεια λειτουργίας.

Μοντέλο Nire-760K

Μοντέλο Nire-760K

Μοντέλο Lipsi-980S

Μοντέλο "Lipsi-980S"

Οφέλη

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που ένα άτομο / οικογένεια αποφασίζει να αγοράσει αυτό το προϊόν.

 1. Προσιτό κόστος σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους ομολόγους.
 2. Υψηλές περιβαλλοντικές ιδιότητες προϊόντων και υλικών.
 3. Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και χρώματα.
 4. Υψηλό επίπεδο αντοχής σε εξωτερικές επιδράσεις.

Ο κατασκευαστής Florentina προσφέρει προϊόντα σε ένα ευρύ φάσμα, που κυμαίνονται από μέτρια μινιμαλισμό και τελειώνει με μια αποκλειστική πολυτέλεια. Κάθε μοντέλο έχει πλήρη συμμόρφωση με τις σύγχρονες τάσεις και χαρακτηρίζεται από αξιόλογες ποιοτικές παραμέτρους. Επιλέγοντας τα προϊόντα αυτής της μάρκας, δεν θα μετανιώσετε και λάβετε πρωτότυπες, βέλτιστες λύσεις για τον χώρο της κουζίνας σας.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 − 23 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: