Δερμάτινα κρεβάτια (69 φωτογραφίες): κομψή πολυτέλεια σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Πολυτελή κρεβάτι από κόκκινο δέρμα

Πολυτελή κρεβάτι από κόκκινο δέρμα

Το ένα τρίτο της ανθρώπινης ζωής είναι ένα όνειρο, έτσι η άνεση και η ευκολία κατά τη διάρκεια του ύπνου εξαρτάται από την υγεία, τη διάθεση και ακόμη και την επιτυχία ενός ατόμου. Αλλά για μοντέρνο υπνοδωμάτιο όχι μόνο ένα άνετο και όχι σκασίωμα κρεβάτι. Σήμερα, η μόδα είναι κομψά και πρωτότυπα μοντέλα, που διαφέρουν σε σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και υλικά εκτέλεσης. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα κρεβάτια από γνήσιο δέρμα, τα οποία πρέπει να θεωρούνται όχι μόνο ως κρεβάτι, αλλά ως αξιοπρεπή και κομψή διακόσμηση για το δωμάτιο. Ένα καλά επιλεγμένο κρεβάτι από δέρμα μπορεί να γίνει μια κεντρική λεπτομέρεια στο εσωτερικό, στην οποία θα στηρίζεται η υπόλοιπη διακόσμηση.

Περιεχόμενα

 • Δερμάτινα κρεβάτια στο εσωτερικό: υπερβολική ή προσιτή πολυτέλεια
 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των δερμάτινων κλινών
 • Τύποι και στυλ δερμάτινων κλινών
 • Πώς να φροντίσετε ένα δερμάτινο κρεβάτι: συμβουλές ενός επαγγελματία
Έξυπνο δερμάτινο κρεβάτι μαλακό γκρι χρώμα

Έξυπνο δερμάτινο κρεβάτι μαλακό γκρι χρώμα

Κρεβάτι από λευκό δέρμα στο υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι από λευκό δέρμα στο υπνοδωμάτιο

Κομψό κρεβάτι με φίδι

Κομψό κρεβάτι με φίδι

Χαριτωμένα φαίνεται ένα κρεβάτι από κόκκινο δέρμα

Χαριτωμένα φαίνεται ένα κρεβάτι από κόκκινο δέρμα

Δερμάτινα κρεβάτια στο εσωτερικό: υπερβολική ή προσιτή πολυτέλεια

Πλήρως δερμάτινα κρεβάτια ή μοντέλα με δέρμα κεφαλάρι Όλο και συχνότερα εμφανίζονται στο εσωτερικό των σύγχρονων υπνοδωματίων, ανεξάρτητα από το ύφος του δωματίου και τις διαστάσεις του. Οι σχεδιαστές ορθά επισημαίνουν την οικουμενικότητα αυτών των κρεβατιών και συνιστούν να μην φοβούνται τα πειράματα: χρησιμοποιώντας αυτό το μοντέλο, η κρεβατοκάμαρα μπορεί να αναζωογονηθεί και να γίνει πιο κομψή και μοντέρνα.

Γεγονός! Δερμάτινο κεφαλάρι κατάλληλο όχι μόνο για την απαλότητά του, αλλά και σταθερά άνετη θερμοκρασία το καλοκαίρι - δροσερό το χειμώνα - ζεστό και ευχάριστο στο σώμα.

Εξαιρετικό δερμάτινο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Εξαιρετικό δερμάτινο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Ένα δερμάτινο κρεβάτι σε ένα έξυπνο σχέδιο θα διακοσμήσει την κρεβατοκάμαρά σας

Ένα δερμάτινο κρεβάτι σε ένα έξυπνο σχέδιο θα διακοσμήσει την κρεβατοκάμαρά σας

Ένα καλό δερμάτινο κρεβάτι στο εσωτερικό είναι πάντα ένα σημάδι ευημερίας. Ένα ποιοτικό κρεβάτι είναι αρκετά ακριβό, οπότε μπορούν να το αγοράσουν μόνο πραγματικά καλοί άνθρωποι. Αν το μοντέλο δέρματος δεν είναι διαθέσιμο, τότε ένα κρεβάτι από δερματίνη μπορεί να γίνει ένα αξιόλογο υποκατάστατο φυσικού υλικού. Οι σύγχρονες τεχνολογίες καθιστούν δυνατή την παραγωγή τεχνητών υλικών που δεν είναι κατώτερα από τα φυσικά υλικά. Ταυτόχρονα, το κόστος των προϊόντων οικολογικού δέρματος είναι πολύ χαμηλότερο, γεγονός που τα καθιστά προσιτά για μεγάλο αριθμό αγοραστών με μέσο εισόδημα.

Ανάμεσα στους κατασκευαστές κρεβατιών με τη χρήση δερμάτινων υποδημάτων είναι μια εταιρεία επίπλων Tatami, η οποία κατασκευάζει υπνοδωμάτια. Δερμάτινο κρεβάτι Το Tatami θεωρείται δείγμα υψηλής ποιότητας υλικού και ποιότητας μηχανισμών. Για την τελική επεξεργασία των κλινών χρησιμοποιούνται τα υλικά υψηλής ποιότητας: γνήσιο δέρμα εξαιρετικής μακιγιάζ για το κεφαλάρι, καθώς και υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα για τα πόδια και τα πλευρικά τοιχώματα.

Στρογγυλό κρεβάτι από λευκό δέρμα

Στρογγυλό κρεβάτι από λευκό δέρμα

Δερμάτινο κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι

Δερμάτινο κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι

Κομψό λευκό δερμάτινο κρεβάτι

Κομψό λευκό δερμάτινο κρεβάτι

Αρχικό κρεβάτι από το δέρμα

Αρχικό κρεβάτι από το δέρμα

Κρεβάτι με ψηλό δερμάτινο κεφαλάρι

Κρεβάτι με μεγάλο δερμάτινο κεφαλάρι

Καλλωπιστικό δερμάτινο κρεβάτι με κουβούκλιο

Καλλωπιστικό δερμάτινο κρεβάτι με κουβούκλιο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των δερμάτινων κλινών

Μιλώντας για τα πλεονεκτήματα των δερμάτινων μοντέλων, πρέπει να αναφέρουμε τη δύναμή τους και την αξιοπιστία τους, επειδή αυτά τα προϊόντα κατασκευάζονται συνήθως με ένα καλό περιθώριο ασφαλείας. Είναι ανθεκτικά στην υγρασία και τη σκόνη, είναι εύκολο να καθαριστούν από ακαθαρσίες.

Συμβουλές! Δέρμα κρεβάτια Μην αγοράζετε εάν το διαμέρισμα ή το σπίτι κατοικείται από ζώα. Τα νύχια των γατών και των σκύλων μπορούν να βλάψουν το κάλυμμα και οι οικοδεσπότες θα αντιμετωπίσουν μια δυσάρεστη προοπτική: να τιμωρήσουν το ζώο και να αλλάξουν το δέρμα στο κρεβάτι.

Δερμάτινο κρεβάτι σε λαμπερό μπλε χρώμα

Δερμάτινο κρεβάτι σε λαμπερό μπλε χρώμα

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα ενός κρεβατιού από το δέρμα μπορεί να είναι το κόστος του. Αλλά η διαθεσιμότητα προϊόντων οικολογικού δέρματος διευκολύνει την επίλυση αυτού του προβλήματος. Το ζήτημα του μεγέθους του κρεβατιού και της δυνατότητας τοποθέτησης του σε ένα μικρό δωμάτιο μπορεί να λυθεί με την αγορά ενός μοντέλου που γίνεται στην τάξη.

Ένα δερμάτινο κρεβάτι μπορεί να γραφτεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο: από το κλασσικό μέχρι το μοντέρνο. Επιπλέον, ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και μοντέλων κάνει τα κρεβάτια από δέρμα προσιτά τόσο για τα κρεβατοκάμαρα για άντρες όσο και για το ζεστό κούκλα κυρίες. Έτσι, ένα εξαιρετικό και κάπως επιδέξιο δερμάτινο κρεβάτι με στρας θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας με στυλ art deco, αλλά ένα αυστηρό μαύρο κρεβάτι κλασικού ορθογώνιου σχήματος μπορεί να γίνει μια κεντρική λεπτομέρεια στον άνδρα.

Το δερμάτινο κρεβάτι ταιριάζει απόλυτα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Ένα δερμάτινο κρεβάτι θα ταιριάζει τέλεια στο ύφος ενός μοντέρνου εσωτερικού χώρου

Φωτεινό κόκκινο δερμάτινο κρεβάτι

Φωτεινό κόκκινο δερμάτινο κρεβάτι

Λευκό δερμάτινο κρεβάτι σε αρχικό σχέδιο

Λευκό δερμάτινο κρεβάτι σε αρχικό σχέδιο

Δερμάτινη κλίνη με κορεσμένο χρώμα σοκολάτας

Δερμάτινη κλίνη με κορεσμένο χρώμα σοκολάτας

Δερμάτινο κρεβάτι στο εσωτερικό με το στιλ της Προβηγκίας

Δερμάτινο κρεβάτι στο εσωτερικό με το στιλ της Προβηγκίας

Τύποι και στυλ δερμάτινων κλινών

Μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, μοντέλων και τροποποιήσεων διακρίνει ευνοϊκά τα δερμάτινα κρεβάτια από τα συμβατικά. Το κανονικό μέγεθος ενός δερμάτινου κρεβατιού είναι 180x200 εκ. Ένα υπνοδωμάτιο ή στενότερη διπλά κρεβάτια είναι σπάνιες, επειδή η ιδιαιτερότητα του ίδιου του μοντέλου απαιτεί ένα ευρύχωρο δωμάτιο: οι σχεδιαστές δεν συνιστούν την αγορά τέτοιων κλινών για δωμάτια με πλάτος μικρότερο από 2,5 μέτρα.

Συμβουλές! Ένα δερμάτινο κρεβάτι είναι ένα σημάδι πολυτέλειας και ευημερίας, που απαιτεί κατάλληλο πλαίσιο: σε ένα δωμάτιο που είναι πολύ μικρό, θα φαίνεται δυσανάλογα δυσκίνητο.

Μοντέρνο δερμάτινο κρεβάτι σε λευκό χρώμα

Μοντέρνο δερμάτινο κρεβάτι σε λευκό χρώμα

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι ένα δερμάτινο κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης. Η ευκολία αυτού του μοντέλου είναι ότι στο ίδιο το κρεβάτι, όπως σε ένα συρτάρι, μπορείτε να αποθηκεύσετε άνετα και κρεβάτι, και κουβέρτες, και πράγματα. Σημαντική εκφόρτωση των ντουλαπιών είναι επωφελής για ένα μικρό δωμάτιο.

Σε αυτά τα κρεβάτια χρησιμοποιούνται οι ακόλουθοι τύποι ανυψωτικών μηχανισμών:

 • Ο μηχανισμός που λειτουργεί σε στριμμένα ελατήρια δεν θεωρείται αρκετά ισχυρός και εν ευθέτω χρόνω απαιτεί την αντικατάσταση των κύριων εξαρτημάτων.
 • Ο χειρωνακτικός μηχανισμός είναι ο πιο αξιόπιστος, όμως απαιτεί προσπάθεια στη διαδικασία χρήσης.
 • Μηχανισμός με ελατήρια αερίου φαίνεται να είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά όσον αφορά την αξιοπιστία (χρόνος ενεργό χρήση ενός τέτοιου μηχανισμού - τουλάχιστον πέντε έτη), και (και εύθραυστη γυναίκα να ανοίξετε ένα κρεβάτι) από την άποψη του κόστους εργασίας.
Δερμάτινο κρεβάτι σε κλασικό στιλ

Δερμάτινο κρεβάτι σε κλασικό στιλ

Παραδοσιακά, πιστεύεται ότι η μαζική και λακωνική στο σχεδιασμό των δερμάτινων κρεβατιών - αυτό είναι μια εξαιρετική λύση για μινιμαλιστικό εσωτερικό σχέδιο, και άλλες σύγχρονες μορφές, διαφορετική επιθυμία για αυξημένη λειτουργικότητα. Αυστηρές φόρμες και περιορισμένος σχεδιασμός, που διακρίνουν τέτοιους χώρους ύπνου από το δέρμα, επιτρέπουν την πιο βιολογική εφαρμογή τους στο ύφος ενός μοντέρνου υπνοδωματίου. Τα μεγάλα δερμάτινα κεφαλάρια ταιριάζουν τέλεια στο λαμπερό στιλ του νεο-μπαρόκ - στην περίπτωση αυτή το δέρμα συμπληρώνεται με στρας, καθρέφτες, βελούδο ή ξύλο.

Ξεχωριστά, πρέπει να αναφερθεί η δυνατότητα χρήσης τέτοιων κλινών για άλλα στυλ. Έτσι, για παράδειγμα, ένα ροκοκό δερμάτινο κρεβάτι ταιριάζει απόλυτα σε ένα κλασικό εσωτερικό, καθώς συμπληρώνει και το δωμάτιο στο στυλ μπαρόκ ή ροκοκό. Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν το παιχνίδι με τη μορφή και το χρώμα ως έναν από τους κύριους τρόπους για να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο σχέδιο από δερμάτινα κρεβάτια.

Κομψό κρεβάτι, ντυμένο σε γκρι δέρμα

Κομψό κρεβάτι, ντυμένο σε γκρι δέρμα

Φαίνεται πραγματικά ένα καφέ δερμάτινο κρεβάτι σε γκρίζο φόντο τοίχου

Φαίνεται πραγματικά ένα καφέ δερμάτινο κρεβάτι σε γκρίζο φόντο τοίχου

Αρμονικά δερμάτινα κρεβάτια βλέπουν στους κλασικούς εσωτερικούς χώρους

Αρμονικά δερμάτινα κρεβάτια βλέπουν στους κλασικούς εσωτερικούς χώρους

Πώς να φροντίσετε ένα δερμάτινο κρεβάτι: συμβουλές ενός επαγγελματία

 • Ο προσεκτικός χειρισμός, ο έγκαιρος καθαρισμός και η σωστή φροντίδα είναι η εγγύηση της μακράς ζωής ενός δερμάτινου κρεβατιού.
 • Για την ασφάλεια του δερμάτινου κρεβατιού, θα πρέπει να επιλέγετε προσεκτικά ένα μέρος: δεν είναι σκόπιμο να το τοποθετήσετε κοντά θερμαντικά σώματα και άλλες επικοινωνίες.
 • Για να καθαρίσετε το δέρμα από ακαθαρσίες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σφουγγάρι και το σαπούνι που προορίζονται για το σκοπό αυτό ή μια ειδική σύνθεση. Σε αυτή την περίπτωση, η σύνθεση θα πρέπει να σχεδιαστεί για την επεξεργασία του τύπου δέρματος που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ενός συγκεκριμένου κρεβατιού.
 • Το δέρμα δεν προσελκύει σκόνη, αλλά στην οριζόντια επιφάνεια φαίνεται αναπόφευκτα. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τη σκόνη με μια μαλακή πετσέτα μαλακής φανέλας.
 • Για την προστασία του δέρματος από εξωτερικές επιδράσεις, πρέπει να χρησιμοποιηθούν ειδικές συνθέσεις με βάση τη στεαρίνη, οι οποίες εγγυώνται τη διατήρηση της απαλότητας και της εμφάνισης του προϊόντος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κρεβάτι με γκρι δερμάτινα ένθετα

Κρεβάτι με γκρι δερμάτινα ένθετα

Το κρεβάτι και το κεφαλάρι είναι κατασκευασμένα από δέρμα σε ένα στυλ

Το κρεβάτι και το κεφαλάρι είναι κατασκευασμένα από δέρμα σε ένα στυλ

Εξαιρετικό δερμάτινο κεφαλάρι σε στυλ vintage

Εξαιρετικό δερμάτινο κεφαλάρι σε στυλ vintage

Λευκό δερμάτινο κρεβάτι διακοσμημένο με φωτεινό ύφος

Λευκό δερμάτινο κρεβάτι σε φωτεινά διακοσμημένο υπνοδωμάτιο

Το κρεβάτι και οι καρέκλες στο υπνοδωμάτιο είναι από λευκό δέρμα

Το κρεβάτι και οι καρέκλες στο υπνοδωμάτιο είναι από λευκό δέρμα

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: